2777
2789
عنوان

چهار ماهه

135 بازدید | 7 پست

دخترم چهار ماهش تمام شده .یک ماه هست به شدت شکمش کار میکنه یعنی تا شیر میخوره سریع کار میکنه این ماه هم وزن کم گرفت 300گرم .دکترش راضی نبود ولی گفت پدی لاکت بدم که دادم اصلا بهتر نشد .

شیر خودت رومیخوره یا شیر خشک

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دختر من شکمش سه چهار رو یکباره قبلا هر روز بود  حالت خمیریه اولش بیچاره انقد زور میزنه تا ...

نه دختر من خیلی زیاد یعنی من کلا نشستم فقط پوشک عوض میکنم .دکترشم چیزی نگفت .دکترا اصلا حرع نمیزنند .

شیر خشکشو عوض کن

من اپتامیل میدادم به دخترم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
 نه دختر من خیلی زیاد یعنی من کلا نشستم فقط پوشک عوض میکنم .دکترشم چیزی نگفت .دکترا اصلا حرع نم ...

شاید دندون داره درمیاره دوستم دخترش ۴ ماهگی دراورد میگه چند وقت بود شکمش خیلی شل بود میگه در حدی که الان عوض میکردم چند دیقه بعد دوباره باید عوضش,میکردم میگه چند وقت بعدش دندون دراورد