2777
2789

سلام دوستان باتجربه ی خوبم، من شهرستان کوچیکی زندگی میکنم تقریبا ۱۰ ساعت از خانواده ی خودم و همسرم بخاطر کارش دوریم، ولی برای زایمان میخوام برگردم شهر خودمون و میرم خونه ی مامانم اینا تا یک ماه بعد از زایمان هم میمونم، حالا سوال من اینه آیا اگه ۳۳ هفته برم شهرستان دیره؟ منظورم اینه با توجه به مسافت راه و شوهرم استرس داره میگه باید زودتر بری و خداروشکر تا الانم مشکلی نداشتم. آزمایشاتم همیشه اینجا انجام دادم و فرستادم برای دکترهام... اخه تو این گرونی دوس ندارم انقدر بمونم خونه ی مامانم و مادرشوهرم،شوهرم میگه از ۳۰ هفته بریم. نظرتون چیه؟😘

من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...

خیلی زوده 

اگه سزارینی و تاریخ زایمانت مشخصه بذار یه هفته قبلش برو اگه طبیعی هم هستی بذار ۳۸ هفتت تموم شد برو

از الان بری چکار

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکلی نیست نه چه اسراری هست زودتر بری که استرس هم بگیری بزار یه هفته به زایمانت بروفقط وسط راه همش استراحت داشته باش یعنی هر نیم ساعت از ماشین پیاده شد یه ابی چایی لقمه چیزی بخور تا بهت فشار نیاد خرایی نکرده 

من قم زندگی میکنم با خانوادم ۱۰ساعت فاصله دارم الان ۳۴هفتم شده اخرهفته قرار برم شهرستان.دوران بارداری پرخطری داشتم از خونریزی لک بینی تا زایمان زودرس ولی الان از سه تا دکتر پرسیدم وضعیتم چک کردن گفتن مشکلی نداره.بعدم به این چیزا فکرنکن الکی استرس به خودت نده.

خیلی زوده  اگه سزارینی و تاریخ زایمانت مشخصه بذار یه هفته قبلش برو اگه طبیعی هم هستی بذار ۳۸ ه ...

طبیعی هستم.. چون بار اولمه تجربه ای ندارم ولی سونوهام تا حالا مشکلی نداشته.مرسی دوستم

اگ ده ساعت راهه حتما دیگ سی سه هفته برو چون هفته های اخر خیلی بیشتر اذیت میشی یه بارم میبینی ادم زودتر دردش بگیره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نه بابا اگه من بودم هفته 37 میرفتم ک دیگه نزدیک زایمانه شوهرت زندگیت ول کن این همه وقت بری ک جی ؟!&n ...

😃 اره خودمم دوست ندارم برم

اگ ده ساعت راهه حتما دیگ سی سه هفته برو چون هفته های اخر خیلی بیشتر اذیت میشی یه بارم میبینی ادم زود ...

واقعا؟! نمیدونم چیکار کنم اخه خیلی زوده😓

من قم زندگی میکنم با خانوادم ۱۰ساعت فاصله دارم الان ۳۴هفتم شده اخرهفته قرار برم شهرستان.دوران باردار ...

خداروشکر من از اول مشکلی نداشتم من مرخصی شوهرم ۳۳ هفته م میشه