2777
2789
عادت کن به دیدن جمله عضویتت مبارک😄😄

ممنون :)) هنوز چشمم عادت نکرده به اینجا.

جوش چطوره؟ همه از بچه داری و شوهرداری میگن آخه😂 موضوع های دیگم مطرح میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش که دیگه نگم برات.گاهی وقتا کمک هاشون عالیه.ولی کافیه یکم مخالفت باشن همه میریزن سرت عین کفتار😅و تو راهی جز فرار نداری😅

کلماتی مثل تل گرام ،با سن اینا نوشتنش حرامه!

گاهی وقتا تاپیک سیاسی یا زرد بزنی نی نی یار تاپیکتو میترکونه !!

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
هر موضوعی که فکرشو بکنی میگن...مادرشووور خواهر شووور بارداری اخلاقی بچه داری تربیت فرزند یادگیری سیا ...

اگر میخوای از حمله ی نی نی سایتی ها در امان باشی همیشه ازشون تعریف کن 

اگه میخوای جنگ جهانی سوم اینجا راه بندازی بگو من خوشگلم

هر موضوعی که فکرشو بکنی میگن...مادرشووور خواهر شووور بارداری اخلاقی بچه داری تربیت فرزند یادگیری سیا ...

خیلی خوبه. اکثرنم خانومن. درسته؟

بعد از جنسی منظورت زناشوییه یا چیزای مبتذل؟

اگه نه بخوام تعریف کنم نه جنگ راه بندازم چی؟😂

امکان نداره.قاعدتا باید یکی از این دو دسته باشی😂😂😂

اگه نباشی هم بعدا میشی😁

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
ولی سایت جالبیه. تو همین چند دقیقه خیلی خندیدم😂. و آموزندس.

خنده؟؟غش میکنی تو بعضی از تاپیکا

برات ازین تاپیکای خنده دار آرزو میکنم😁

در کل عضویتت مبارک.به سرزمین عجایب خوش اومدی😁😚