2777
2789
عنوان

کاش میشد کاری کرد😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 29 پست

ممنون دوستان

راستش انقدرررررر شیرین بود اون لحظه که حسش توصیف نشدنیه واقعا

من خواهرم پارسال عید چند دست لباس به چنتا بچه فقیر ک میشناخت داده بود ، همش میگفت شوقی که تو چشماشون دیدم وادارم میکنه امسال هم کمک کنم واقعا خیلی فرق داره با وقتی که پولی رو میدی به کسی تا بده فقیر

امسال هم قصد داشتم که توی سایت کار طراحی تقویم انجام بدم و با پولش کارخیر انجام بدم که ناخواسته باردار شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه دوست داشتم و دارم یه روزی برسه وضعم جوری باشه بتونم چند تا از این بچه ها یا با خانواده‌اش ون ببرم پارک تفریح کنن، ببرم غذا مهمون من باشن، ببرم خرید کنن

آفرین استارتر و خوشبحالت لذتش رو تجربه کردی 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

ب ادمای این زمین امید وار شدم چه خوب ک بازم انسان های خوب هستند

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
چقد حال کردم با تاپیکت.خدا خیرت بده چی میشه خانما بیان اینجا و اینجوری همه رو تشویق به کمک کنن. نه ...

ممنون عزیزم

راستش اولش گفتم اگه تاپیک بزنم میگن چرا اگه کمک کردی میای میگی ولی میخوام بگم انقدررررر حس خوبی داره که حتما شده با یه جوراب ساده یا یه جفت دمپایی دلشونو شاد کنید تا درکش کنید

و اینکه نمیدونم واقعا میشه کاری کرد برای این بچه ها 

ذهنم خیلی درگیر شده

واقعا نمیدونم چطور مسئولین میتونن راحت از کنار مشکلات اجتماعی بگذرن

ممنون عزیزم راستش اولش گفتم اگه تاپیک بزنم میگن چرا اگه کمک کردی میای میگی ولی میخوام بگم انقدررررر ...

به نظر من بهترین کارو کردی.

کسی تورو اینجا نمیشناسه که ریا بشه

اینجا خیلی کاربر داره یک دهمشونم بخونن و نصف نصف اون یک دهم بخوان کمک کنن خودش کلیه.😍😍😍😍😍

به نظر من بهترین کارو کردی. کسی تورو اینجا نمیشناسه که ریا بشه اینجا خیلی کاربر داره یک دهمش ...

ممنون عزیزم

دقیقا همینطوره ... من از وقتی خانم نرگس کلباسی رو شناختم فهمیدم کارای کوچیک میتونه نتیجه های بزرگ داشته باشه

عشقم نرگسه💓💓💓💓

ممنون عزیزم دقیقا همینطوره ... من از وقتی خانم نرگس کلباسی رو شناختم فهمیدم کارای کوچیک میتونه نتیج ...

بله  ایشونم الگوی خوبیه برا ما خانما.

من خودم همیشه میگفتم خدایا یه دارایی به من بده که هرچقدر در توانمه کمک کنم.

ولی بعدا از خودم خجالت کشیدم تصمیم گرفتم در حد وسع خودم هر چقدر کوچیک کمک کنم.

منم همیشه دوست داشتم و دارم یه روزی برسه وضعم جوری باشه بتونم چند تا از این بچه ها یا با خانواده‌اش ...

عزیزم انشالله ک خدا بهت ببخشه و شما ب ارزوی خیرتون برسین

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
عزیزم انشالله ک خدا بهت ببخشه و شما ب ارزوی خیرتون برسین

ممنون عزیزم 

ایشالا

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بله  ایشونم الگوی خوبیه برا ما خانما. من خودم همیشه میگفتم خدایا یه دارایی به من بده که هرچقدر ...

آره ایشونم همیشه جشن ۵۰۰۰تومنی میگیرن و میخوان که فقط ۵۰۰۰تومن کمک کنیم ، پول خیلی کمیه ولی وقتی جمع میشه دل کلی آدمو شاد میکنه