2777
2789

دخترم نه ماهشه نه دندون درآورده نه چهاردست و پا میره نه میخزه، فقط میشینه. وزنشم بزور هشت کیلو .. دقیقشو نمیدونم. بنظرتون اینا طبیعیه؟ 

❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤

دختر من ۱۱ دراورد اولین دندونو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱ سالگی دراوردم😂دکتر به مادرم میگف هرچی دیرتر دربیاد بهتره دندون

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
من ۱ سالگی دراوردم😂دکتر به مادرم میگف هرچی دیرتر دربیاد بهتره دندون

جدی؟ خداکنه اینطور باشه آخه بچه های فامیل همه تا نه ماهگی دندون درآوردن

فقط یه کوچولو وزنش کمه،اگه چکاب داده ممکنه زنتیکش ظریف باشه

آره مادرشوهرم میگه بچه های من همه ظریف بودن اینم به مارفته

دختر من یازده ماهگی دوتا باهم دراورد،البته یه ازمایش خون برای چکاب بره،دختر من نه ماهگی شروع به سینه ...

باشه آخه بهداشت اینجا خیلی داغونه هیچی نمیگه، 

جدی؟ خداکنه اینطور باشه آخه بچه های فامیل همه تا نه ماهگی دندون درآوردن

اره به خدا من ۱ سالگی دراوردم چن بار مادرم منو دکتر برد😁همشونم میگفتن اتفاقا هرچی دیرنر دربیاد بهتره دندون محکم تره 

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
اره به خدا من ۱ سالگی دراوردم چن بار مادرم منو دکتر برد😁همشونم میگفتن اتفاقا هرچی دیرنر دربیاد بهتر ...

الآن از دندونات راضی هستی؟