2777
2789

جواب بدین ببینم

کدومش خوب بودبهتون چسبید؟؟🤗

کدومش روانتون بهم ریخت؟؟😖

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که آرشیدا کوچولو سوخته بود خیلی بد بود😢

ندیدم😫😓خوب شد؟؟

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃

خز ترین کار تو نوجوونی و ترررکیدم از خنده!!!

بدترین بوده ولی من خیلی تحت تاثیر قرار نگرفتم

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
اونی که آرشیدا کوچولو سوخته بود خیلی بد بود😢

طفلی مرد😢

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
یه تاپیک در مورد مستر جذاب بود من تاپیک زدم بچه ها ترکوندنش   آری باشد که همه مثل بنده اراجیف ...

عه من نبودم که😂فحش نخوردی هیچی؟😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بی شک بهترین تاپیکایی ک خوندم تاپیکای سوگله بعدشم ی تاپیکی حدودا مرداد ماه بود تاپیک مینایی و احمدی ...

آره هارلی که عالی بود

یکی هم داستان واقعی چن وقت پیش

پارسالم داستان مهشیدخوب بود من آخراش نخوندم البته 

فاخته هم بدبود😕

یه تاپیک در مورد مستر جذاب بود من تاپیک زدم بچه ها ترکوندنش   آری باشد که همه مثل بنده اراجیف ...

عه کی زدی چرا منو منشن نکردی پس😀

گفتم که پشتتم

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

اونی که میگفت حامله هستم از نامزدم و گن میپوشممامانم متوجه نشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️