سلام به همه من تازه عضو شدم .یه سوال داشتم سن طبیعی بلوغ دختران کی هست .دختر من هفته پیش 8 سالش شد یکی دوماهه علائمی از بلوغ میبینم توش مثه اینکه کمی بوی بدنش تغییر کرده کلا نسبت به سنش درشتتره سینه هاش کمی بزرگ شده ولی سفت نیست دوستانی که تجربه دارن پیگیری کنم
خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
پس شما هم نمی دونی کار درست دقیقا کدومه منم بین دوراهی موندم دکترگفته نزنی قدش ۱۴۸یا۱۵۰میشه نه سالگی ...
واقعا من الآنم سرگردانم همش تو سایت میخونم ..هم از زدن آمپول میترسم هم از نزدنش دکتر به دختر من اول میگفت قدش ۱۴۵میشه بعد میگفت۱۵۳بعذ میگفت هم قد خودتون میشه خودم ۱۶۱یا۲هستم...دخترم الان ۱۴۰هستش
[QUOTE=327375984]سلام عزیزم من از پارسال به مدت ۹ماه براش آمپول ضد بلوغ زدم دیگه نزدم ترسیدم از عوار ...
بار اول شوک خیلی بدی بهش وارد شد برای آمپول چند نفری گرفتیم به زور آمپولو براش تزریق کردن ولی دفه های بعد با اینکه معلوم بود خیلی استرس داره آی هم نگفت..ولی اون مدت قشنگ معلوم بود افسرده شده بچم😢😢از وقتی آمپولو قطع کردیم خیلی روحیش بهتر شده
۱۴۵کمه دیگه منم کارم شده خوندن ونظرپرسیدن ازکسایی که بچه هاشون همین مشکل روداشتن
بله خیلی کمه...ولی من اگه برگردم به یک سال پیش آمپول تزریق نمیکنم اجازه میدم جهش قدش رو بره بالا بعد اگه زود پریود شد اولین پریود آمپول میزدم براش..من قبلش تو نی نی سایت نبودم وگرنه نمیزدم واقعا