2777
2789

میخوام فیزیوتراپی بخونم توی دانشگاه ......... به نظرتون برای یه دختر رشته خوبیه ؟

کسی اینجا فیزیوتراپی خونده ؟ ** یا از فامیلا و دوستاش کسی فیزیوتراپ هس ؟؟؟؟ 

می دونین آیا توی دوران دانشجویی هم میشه کار کرد یه نه ؟ 

هرکی هر اطلاعات و نظری داره لطف کنه بگه  

فیزیو کلا سیصد تا بیشتر نمی خوان و خیلیا اعتقاد دارن از پزشکی و دندون و دارو بهتره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی زیادی دارن که 300 تا بیشتر نمی خوان؟؟؟

نه کم برمیدارن

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
می ترسم با این فرهنگ ما ایرانیا کسی به فیزیوتراپ زن اعتمادی نکنه ..... کی به ما دخترا توی فیزیوتراپی ...

اره خیلی میرن پیش زن

ربطی نداره 

بنظرم به درده خانوما نمیخوره من فیزیوتراپی رفتم 30 جلسه 10 جلسه ش پیش یه خانوم رفتم نمیتونست باهام ...

از چه لحاظ ؟؟ قدرت بدنیش بهتر بود یا از لحاظ ارتباطی بهتر بود؟؟؟ 

از چه لحاظ ؟؟ قدرت بدنیش بهتر بود یا از لحاظ ارتباطی بهتر بود؟؟؟ 

بخاطر قدرت بدنیش 

اون خانومه اصن نمیومد دستم رو بلند کنه بم ورزش بده در حالی که باید اینکارو میکرد و چقدر من ضرر کردم!!!!

ولی پیش اقا رفتم هم بهم ورزش میداد و کار میکرد

و حتی کسایی که زانوشونو عمل کرده بودن پاشونو بلند میکرد ورزش میداد

من خودم داروسازی میخونم گلم ، از من به تو نصیحت الان به فکر اینکه چه رشته ای رو بخونی نباش ، نزدیکه عیده یکم مضطربی اینا رو میدونم ، همین شرایط باعث میشه کمتر روی هدف اصلیت که درس خوندنه متمرکز شی و شروع میکنی به رویاپردازی ، برات بهترینا رو میخوام ، فعلا فقط رو درس خوندنت تمرکز کن نه نتیجه ی درس خوندنت 😘

من خودم داروسازی میخونم گلم ، از من به تو نصیحت الان به فکر اینکه چه رشته ای رو بخونی نباش ، نزدیکه ...

خیلی ممنونم عزیزم . رویای من دندون بود و هست ... ولی به دلایل شخصی یه ریسک بزرگ می خوام انجام بدم و برم فیزیو .. ولی به خودم قول دادم یه روز دندونپزشک میشم