2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شامپو سانسیلک میشورم برای موهایه رنگ شده خیلی خوبه 

ولی یه اسپری کراتینه قبل سشوار خرید بودم عالی بود موهام رو یکم آبش رو‌میگرفتم بعد حموم میزدم بعد سشوار میکردم خیلی خوب بود

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
دکلره نکن ک پشیمون میشی  من کردم پشیمون شدم خیلی جنس موهام بد شده بود اصلا دلم نمیخاس دست بزنم

آخه خیلی وقته نکردم میخوام تغییر کنم موهام روشن بشه میدونم دردسرای بعدشو ولی هوس کردم😋

من شامپو سانسیلک میشورم برای موهایه رنگ شده خیلی خوبه  ولی یه اسپری کراتینه قبل سشوار خرید بود ...

منم اسپری سه فاز دارم بعد حموم اصلا خوب نیس موهای من نازکه اسپری کراتینه موهارو کم‌حجم نشون نمیده؟

روغن آرگان بعده دکلره خوبه؟

رغم زیتون بهتره ب نظرم من رغن زیتون با یه رغن دیگه ک هندیه برام آوردن قاتی کردم میزنم یه شب قبل حموم میزنم . کلم من همیشه همه چیوباهم  قاتی میکنم  😆

روغن آرگان بعده دکلره خوبه؟

بله خوبه چرب هم نمیکنه.اگه بری یه لوازم آرایشی یا حتی داروخانه بگی که موهام دکلره است محصولات مراقبت پوست و مو بهت میدن.

من بعد حمام دوفاز میزنم موهام از حالت زبری میاد بیرون

منم اسپری سه فاز دارم بعد حموم اصلا خوب نیس موهای من نازکه اسپری کراتینه موهارو کم‌حجم نشون نمیده؟

نه خیلی خوبه نرم و خوشحالت میکنه

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج