2777
2789
عنوان

فوري

104 بازدید | 6 پست

خانوما من حواسم نبود تو تايپيكم تو جواب سوالا از ارايش غليظ و رنگ موي خودمو و كم نزاشتن براي شوهر و اينا حرف زدم حواسم نبود مرداي بي ادب هم ممكنه باشن تازه جواب يكي هم تو همون تاپيك بدون اينه دقت كنم مرده عزيزم فرستادم حالا نميدونم چكنم اون علامته كه براي ويرايش و حذف پسته هم رفته كسي راه حلي داره؟

فقط میتونیم گزارش بزنیم حذف شه.

یا نی نی یارو صدا کن بستت

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

راه حلش اینه که چند نفر برا تاپیکت یا پستت گزارش بزنن تا حذف بشه همین.

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ني ني يار كجاست و چيه اون ميتونه حذف كنه برام يا ويرايش كنه؟

کل تابیکو حذف میکنه

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
کل تابیکو حذف میکنه

حذف كنه اصلا 

خير سرم اومدم از بدبختيم بگم اينم از شانسم😞 مثكه اينجا نميشه حرف زد 

تنها راه مشكلاتمم مثكه طلاقه 

اينجا رو بايد از مرد بي ادب خالي كنن و براشون اصلا سايت جدا بزنن اينجا مال خانوماست