2777
2789
عنوان

شوهر بیغیرت 😖😖اخه تا کجا

1909 بازدید | 60 پست

برای یه کاری با مامانم رفتیم جلو در همسایمون دخترش در رو باز کرد یه مرد هم از اونطرف اومد و ما یکم رفتیم عقب از دختره پرسید بابات کجاست دختره گفت رفته بیرون مامانمم تو حمومه داداشمم داره بازی میکنه دختره 11سالش بود داداشش هم حدود هفت ساله میشد مرده همینطوری سرشو انداخت پایین رفت تو 

از مامانم پرسیدم این مرده کیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت دوست شوهرشه چون شوهرش معتاده میاد خونه اینا مواد میکشن 

انشالله یه همچین شوهری بمیره خیلی ناراحت شدم ک زنه هم مرده رو از خونه نمیندازه بیرون اخه ب چه حقی یه مرد غریبه همینطوری سرشو میندازه پایین میره خونه ای ک زنه تو حمومه اعصابم خورد شد زنه هم از چشمم بد جور افتاد تورو خدا نذارین پای ادمهای اینطوری ب زندگیتون باز بشه

مامان تو حموم پس دوس پسر زنه اس دیگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

گفت دوست شوهرشه چون شوهرش معتاده میاد خونه اینا مواد میکشن  انشالله یه همچین شوهری بمیره خیل ...

حالا زنه بلده از خودش دفاع کنه...بیچاره دختره.خداکنه براش اتفاقی نیوفته

Have no fear..the dentist is here

تو گوشه کنار هرشهری خیلی ازاین اتفاقا و زندگیا هست ک مابیخبریم😢😢

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
گفت دوست شوهرشه چون شوهرش معتاده میاد خونه اینا مواد میکشن  انشالله یه همچین شوهری بمیره خیل ...

من چند وقت قسمت مشاور خانواده بهزيستي كار ميكردم انقدر مورد زياد بود زناشونو در قبال پول و مواد ساعتي در اختيار. فيقا ميذاشتن 

خودم ديدم با همين چشام تازه ازين بدترم ديدم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست