2777
2789
عنوان

خیلی دلم از عدالت خدا گرفته پس کجاست عدالتش خیلی از دستش دلگیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست

الان که همه انقد مینالن از بدبختی بازار بری شتر با بارش گم میشه بعد ناراضی ان چرا قیمتا انقد نجومیه..از دی ماه شروع کردن به خرید عید دلالهام که از خوشحالی تو پوستشون نمیگنجن

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....
عزیز دلم شرایط برا همه سخت شده ولی حقیقتا حقوق کارگر  کمه .اماااااااا کسیکه مدیره کسیکه دکتره ک ...

پدر منم فوق لیسانسه 32 سال کار کرده تو جایی که سگ نمی رفته واقعا حقش نیست با این حقوق برسه به نقطه که بهم بگه دریا پول ندارم با تاکسی بری پیاده بیا خونه😞😞 همه که زحمت نکشیدن طرف راننده یه شخص بوده الان داره 20 میلیون حق مدیریت می گیره و.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که همه انقد مینالن از بدبختی بازار بری شتر با بارش گم میشه بعد ناراضی ان چرا قیمتا انقد نجومیه. ...

امروز مامان و بابام بازار بودن تا بلکه بتونن یه چی بگیرن می گفت دست همه پر و شلوووغ 

بعید می دونم با چیزایی که اینجا دیدم و تو واقعیت می بینم . فکر می کنم میگن 4 درصد پولدار برعکسه فقط ...

نه عزیزم

اینجا رروغ زیاد میگن 

واقعا شرایط مردم اطرافتو نمیبینی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بیخیال دوست جانم الان اونایی ک تا چندماه پیش زندگی مرفه داشتن تو مزیقه هستن وای به حال ماها ک قشر متوسط بودیم واقعا سخته درکت میکنم 

ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم فقط توکل کن بر خدا کاری دیگه ای نمیشه کرد

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

منم امروز رفته بودم برای خرید. تازه یه منطقه پایین شهر. میخواستم یه مانتو بخرم. کمترینش ۱۴۰ تومن بود. با این وضع گرونی هیچی نخریدم. تازه اگه باردار نبودم اصلا نمیرفتم. حیف که همه ی لباسام برام تنگ شده.

پدر منم فوق لیسانسه 32 سال کار کرده تو جایی که سگ نمی رفته واقعا حقش نیست با این حقوق برسه به نقطه ک ...

درسته با بهضیا ک معلوم نیس چ جوری پول درمیارن کار ندارم اما بعضیا واقعا زحمت میکشن و فکر اقتصادی خیلی قوی و پشتکار زیادی دارن .من خودم قبلا پست بانک کار میکردم حدودا ۶ سال پیش ی اقایی رو اورده بودن صحبت کنه برامون ک پست بانک ساده داشت و امور مشترکین .ماهی صدمیلیون دراند داشت .درعرض دوسال تونست ب اینجا برسه اونم بامغز اقتصادی و پشتکار فوق العادش درصورتیکه همین اقا دوسال قبلش بخاطر نتونستن پرداخت اجاره مغازش داشت اونجارو میبست .

دریا جان عزیزم به خدا شرایط همه همینجوری هس

به خدا من شوهرم با دوتا حقوق ما همیشه از آذر شروع میکنم خرید عید اول برای همسرم بعد برای پسرم

بازم من نتونستم اون چیزایی که دوست داشتم بخرم چون واقعاااا هم گرون بود هم اینکه ارزشش نداشت مثلا یه مانتو بخرم 500 تومن 

اینقدر همه چی گرون شده که مادر شوهرم که اونا هم هر دو حقوق بگیر هستن غصه ی عید و آجیل داشت

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍