2777
2789
عنوان

تو اين بلبشوي اقتصادي يه عده...

662 بازدید | 36 پست

خانوادگي مادر و دختر و خواهر و نوه دارن أز اينستا تغذيه ميكنن و زندگيا روز به روز لاكچري تر  و سفره ها پر و پيمون تر بدون هيچ زحمتي و با دو تا عكس...ما هم با لايك اونا رو پولدار تر ميكنيم هي....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینستا یه اپلیکیشن تبلیغاتیه 

بلاخره هر شخصی یه شغلی داره 

با اینکه بعضی پیجا رو نمیپسندم ولی بعضیا نیاز شغلشونه مثل خودم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

ارزششو نداره واقعا 😣به من ملیونی پولم بدن حاضر نیستم زندگیمو بریزم اینستا بعد هر کی اومدم بیاد یه نظری بده و بره

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

با عنوانی که زدی مشکوک ب ترکیدی پیشاپیش خدافظ

از طرف نی نی یار باید بگم کدوم اوضاع اقتصادی همه چی خوبه همه چی هم ارومه 

از طرف صداسیما هم باید بگم که ما در منطقه و در کل جهان حتی در مقایسه با کل سیارات بهترین و پویا ترین اقتصاد داریم امریکایی های بدبخت مفلوک و گدا هر چی ب ما درخواست پناهندگی می دن ما قبول نمی کنیم 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل