2777
2789
عنوان

عیدی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 38 پست
رسم شیراز  سفره هفت سین  کل لباسهای عید (مانتو شلوار شال کیف کفش جوراب لباس زیرویه دست ل ...

منم شیرازی ام دست رو دلم نزار خواهر هیچ کاری نکردن برام. نه جشن عقد نه عروسی نه عیدی.... ههههییییی

خدایا سپاسگزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا حتما خانوادش شیرازی نبودن یا خسیس

رند و زرنگ هستن برای خودشون بریز به پاش دارن انشالا برای من خسیس شدن، هنوز گیر بد نیافتادی عزیزم.  مادر شوهرم با این کارهاش میخواد عروس هاشو کوچیک کنه.

خدایا سپاسگزارم

من یه نیم سکه داشتم توخونه پس اندازبود پارسال دی ماه با دوز وکلک شوهرم گرفت واسه شوهرخواهرش ک اگشتر دومادیش رو بخرن من ساده دلم سوخت قرار بود بعد یک ماه بهم پس بدن الانم کلی بهم حرف زدن وتوهین کردن گفتن پول پسر خودمون بود ب اون چه الهی بمیرن خدا ازشون نگذره هیچ وقت نمیبخشمشون کوفتشون بشه 

رند و زرنگ هستن برای خودشون بریز به پاش دارن انشالا برای من خسیس شدن، هنوز گیر بد نیافتادی عزیزم.&nb ...

چه زشت چقدر ادم بی فرهنگ

البته من عروس اول بودم وعملا خواهرشوهرم از دوستاش می پرسید چیکار کنند ولی اونها عملا کم می گفتن

منم مادرم فوق العاده حساس روی رسومات به شوهرم گفتم برای من اصلا مهم نیست ولی خواهش میکنم جلوی مامان تمام وکمال بجا بیار چون دیگه ول کن ماجرا نمیشه اوناهم در حد توان انجام دادن