2777
2789
عنوان

آدم حتما باید خونه بخره؟

209 بازدید | 14 پست

بچه ها تو طول زندگی حتما باید خوته بخریم نمیشه مستاجر بودو شاد بود و فکر خونه خریدنو از همه چی زدنو استرس داشتنو از سر بیرون کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخرى كه خيلى بهتره هر سال رو اجاره خونه ها ميره وسايلت تو اسباب كشى داغون ميشه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

آره به نظر من که باید داشته باشی تا کی میخوا از اینور به اونور بری

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

من ک ازاول خونه داشتم ولی خواهرم نداره هرسال بیرونش میکنن وسایلش نابود شده فک کن چجوری میشه شاد بود وقتی تا تو خونه ی جدید مستقر نشدی قراره پاشی خواهر من ک همش براش معضله غم عالم تو دلشه ازبی پولی منم همش غصشو میخورم

عزیزم خونه  بخری یه بار سختی میکشی ولی الان  شرایط جوری شده که اگر مستاجر باشی ابدا خوش نیستی  و اتفاقااا اگ  مستاجر باشی باید از همه چییی بزنی چون هر سال اینقدرررر پول پیش و کرایه ها گرون تر میشه کل  سال رو  باید از همه چیت بزنی تا  سر سال  دودستی بدی برای همون  خونه  البته دوتامحل پایین تر و کوچیکترش رو 

خدایا کمکم کن

از واجبات خونه اگه داشته باشی همیشه ارامش داری ی سقفی بالا سرت هست

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

تا جوونی اگه بشه با کار زیاد چندغاز پس انداز کرد گذاشت رو رهن و اجاره . پیر که بشیم نمیتونیم بنابراین عقل حکم میکنه برای روز ناتوانی به ثبات رسیده باشیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام