2777
2789

اگه واسه بچه خودت میگی شاید از نظر شما کاراش دیره، چون مادرا همیشه واسه کارای بچه هاشون عجله دارن. چند وقتشه ؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اگه واسه بچه خودت میگی شاید از نظر شما کاراش دیره، چون مادرا همیشه واسه کارای بچه هاشون عجله دارن. چ ...

نه عزیزم 8 ماهشه بعدم تاخیری داره کار درمانی میبرم 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر بچه ای شرایطش فرق میکنه عزیزم،ببخشین میپرسم تشنجم داره یا فقط تاخیریه

تاخیری یه بار شبه تشنج داشته اونم در اثر زادیتن

نه عزیزم 8 ماهشه بعدم تاخیری داره کار درمانی میبرم 

خوب پس هنوز واسه هیچ کاریش دیر نشده به جز گردن گرفتن. چه کارایی نمیکنه مثلا که تو این سن میبری کاردرمانی؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
تاخیری یه بار شبه تشنج داشته اونم در اثر زادیتن

برا تاخیری فقط کاردرمانی رو مرتب ببرو خودتم تو خونه تمرین کن باهاش،قطعا کاردرمانی براش خیلی ماثره

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...
خوب پس هنوز واسه هیچ کاریش دیر نشده به جز گردن گرفتن. چه کارایی نمیکنه مثلا که تو این سن میبری کاردر ...

نمیشینه . پا نمیگیره . سینه خیز نرفته . شیشه شیرشو دستش نمیگیره . با اسباب بازی سرگرم نمیشه یا دستش نمیگیره . 

همه بچه های فامیل بچه های دوستام از دخترم کوچیک ترن هم میشینن هم چهار دست پا میرن یا دستشون به مبل میگیرن راه میرن غذای انگشتی شروع کردن با وسایلا شون سرگرمن ولی دختر من فقط غلت میزنه غر میزنه 

نمیشینه . پا نمیگیره . سینه خیز نرفته . شیشه شیرشو دستش نمیگیره . با اسباب بازی سرگرم نمیشه یا دستش ...

آها پس یکم تنبلی فسقلی 😍 انشالله درست میشه، ولی برای نشستن و سینه خیز رفتن هنوز اصلا دیر نیست

ما میگیم ویر نیست در واقع دکترا میگن بچه باید 6 5 ماهگی غلت بزنه 6 ماهگی بشینه 7 ماهگی چهار دست پا بره  اینا مراحل یه رسد بچه رو نشون میده ور در اینده خیلی روشون تاثیر میزاره خدا میدونه چقدر تو خونه باهاش کار میکنم هیچ مادری مثل من نیست همه میگم بچه های من ایتجوری بودن خوب شدن ولش کن ولی من پیگیرم با اینکه 24 سالمه بخدا این بچه خستم کرده خودشم خسته کرده بچم از 19 روزگی رفلاکس گرفت تا 7 ماهکی کامل خوب شد الان هر از گاهی زیاد شیر بخوره بالا میاره الرژی داره حساسبت به پروتئین گاوی داره عفونت ادرار داشت تازگی شکر خدا خوب شده غرغرو بغلی ام که هست بخدا جز خونه مامانم خالم  هیچ جا نمیتونم برم از بس گریه میکنه حسرت یه رستوران خوب رو دلم مونده بازم میگم خدا شکرت