هیچی دیگه برنج رو میذاری خیس بخوره یکی دوساعت بعد اب جوش میاری برنج رو میریزی توش میذاره بجوشه وقتی 7 یا 8 دقیقه جوشید یه دونه رو بردار با دتا انگشتت فشارش بده اگه دیگه تیکه های برنج سفید خام.توش نیست ابکش کن بعدم دمکش کن
کته که شما مثلا 3پیمانه برنج برمیداری 6لیوان آب میریزی و روغن و نمک خیلی کم میذاری روی چراغ تا آبش ج ...
وای اینطوری که شفته میشه برا سه پیمانه برنج سه پیمانه هم آب باید بریزه
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
برنج و اول خیس کن چند ساعت خیس بخوره بعد تو قابلمه بریز اندازه یه بند انگشت اب روش بریز بعد بزار رو شعله بپزه آبش که رو به اتمام بود روغن بریز بعد در قابلمه رو بذار شعله رو هم کم کن تا دم بکشه
عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
من برنج ساده تو اب جوش می زارم خیس بخوره بعد قابلمه رو پر آب میکنم ب جوش ک اومد اب برنج رو خالی میکنم می ریزم داخل قابلمه یکم نمک هم میریزم یکم ک قد کشید ی صافی می زارم رو سینگ زیرشم ی کاسه می زارم برنج و توش خالی میکنم ی کاسه آب هم می ریزم روش بشوره نشاسته اش رو بعد برنج رو داخل قابلمه میریزم روغن داغ شده هم میریزم روش خواهر شوهرم مادر شوهرم میگه قبلا پیاز داغ هم می ریختیم رو برنج سر قابلمه رو می زارم شعله اجاق و خیلی کم میکنم وقتی دیدم قد برنج راست شده خاموش میکنم بلد نیستم درست توضیح بدم شرمنده وقتی برنج داره تو اب ب جوش میاد ی چوب دارچین هم بندازی بوی خوبی میده
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
کته که شما مثلا 3پیمانه برنج برمیداری 6لیوان آب میریزی و روغن و نمک خیلی کم میذاری روی چراغ تا آبش ج ...
اگه برنجش ایرانی باشه با این دستور بزاره شفته پلو میشه
همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
عزیزم برنجتو دو الی سه ساعت بخیسون،بعد آب بذار به جوش بیاد،بزنجتو بریز داخلش نمک اضافه کن به هم بزن بذار بجوشه هی امتحان کن تاوقتی که نرم بشه ولی وقتی تودستت له میکنی مغزش سفت باشه،بعدابکش کن ببین نمکش خوبه،اگه شور بود آب بریز روش،بعد کف قابلمه روغن بریز ته دیگ بذار برنج بریز داخل قابلمه،روغن میتونی الان اضافه کنی یا آخر سر،بعد دم بذار،پنج دقیقه شعله رو زیاد کن بعد کم کن تا ۴۵دقیقه دم میکشه،بعضیا آب روغن درست میکنند همون اول میدن روش،