2777
2789

بعداز هشت ماه حاملگی متوجه شدم که باردارم منو شوهرم با کلی ذوق و شوق فامیلا رو دعوت کردیم یه جشن مفصل گرفتیم بعداز بیست و یک هفتگی گفتن که بچت مشکل داره و باید سقط شه تو بیست و دو هفتگی سقطش کردم بچم زنده بود و من سقطش کرده خدا برا هیچ یک از بنده هاش نخاد

یعنی هشت ماهه بودی که فهمیدی بارداری؟!مگه میشه؟!یعنی رشد نداشت اصلا؟

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هشت ماهه بودی که فهمیدی بارداری؟!مگه میشه؟!یعنی رشد نداشت اصلا؟

نه هشت ماه بوده تو اقدام بوده،بعد از 8ماه باردار میشه. و متاسفانه تو 22هفتگی مجبور به سقط میشه

خدایا شکرت   
نه هشت ماه بوده تو اقدام بوده،بعد از 8ماه باردار میشه. و متاسفانه تو 22هفتگی مجبور به سقط میشه

آهان،آخی عزیزم ایشالا به زودی خدا یه نی نی سالم قسمتش کنه

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
انشاالله که خیلی زود دوباره باردار بشین، ببخشید راجبه مشکلش یکم ساده تر توضیح میدین؟

کلیه و ریه هاش و پوستش اب اوارده بود حتی ازمایش ژنتکیکم مشکلی نداشت موندم خودمم سر چی بود ولا