2821
2789

سلام دوستای گلم 

کدومتون به تازگی فرزندی رو به سرپرستی قبول کردید و شرایطش چیه؟؟شرایطی که خیلی روش اصرار دارن چیه؟؟مثلا حتما باید سن یکی از زوجین 30 سال باشه یا فرقی نداره/؟اگه میشه راهنماییم کنید ممنون عزیزانم

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.

سوپيشينه و ازمايش اعتياد 

همينقد ميدونم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم ماخواستیم بیاریم البته مامانم اینا چون من خودم تک فرزندم ولی نشدگفتن چون مامانت توروداره ...

الان ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
سلام عزیزم ماخواستیم بیاریم البته مامانم اینا چون من خودم تک فرزندم ولی نشدگفتن چون مامانت توروداره ...

واقعا نمیشه؟ من همیشه دوست داشتم یه بچه از خودم داشته باشم یه بچه هم به سرپرستی بگیرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عذم سوپیشینه ، عدم اعتیاد ، سلامت روان 

حداقل یکی از زوجین بالای سی سال 

اگر اولویت اول هستید باید مدارک پزشکی ارائه کنید که بچه دار نمیشید 

حداقل ۵ سال از ازدواج گذشته باشه 

تامین مالی فرزند با نظر دادگاه حالا ممکنه ملک باشه یا بیمه عمر 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
الان ميشه

واقعا؟؟

آخه چندماه پیش خودم رفتم بهزیستی سوال کردم اصلانزاشتن یه توضیح بدم ازشرایطمون که چه جوریم همین گفت براکی میخوای بچه گفتم مامانم گفت چون منوداره نمیشه ☹☹

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤