2777
2789
عنوان

بجه ها سریعععع بیاین...فوریه!!!!

135 بازدید | 9 پست

یه غذای ساده و اسون بگین سریع اماده شه...

برنجی نباشه...طرز پختشم خلاصه بگین...

بچه ها الان واقعا نمیتونم توضیح بدم چرا....

لطفا یه مددی بکنین😢

ای بابا...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آبگوشت مرغ پختم بادخترم خوردیم فوریم حاضر میشه پیاز خرد کن سرخ کن چندتا تکه مرغ بهش اضافه کن ادویه و نمک و رب بزن یه پیاله لپه و یه سیب زمینی مربع مربع خرد کن بریز توش آب بریز بزار جا بیفته

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
من آبگوشت مرغ پختم بادخترم خوردیم فوریم حاضر میشه پیاز خرد کن سرخ کن چندتا تکه مرغ بهش اضافه کن ادوی ...

چه عجب دیدم یه نفر مثل ما درست میکنه این غذا رو  واقعا با زردچوبه فراوون و ترشی فلفل عالی میشه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
چه عجب دیدم یه نفر مثل ما درست میکنه این غذا رو    واقعا با زردچوبه فراوون و ترشی فلفل عال ...

واای به به عاشقشماااا فقط  هم قرمه سبزیای خودمو مامانمو دوس دارم😋😋

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣