2777
2789
عنوان

نقطه ی آغاز انسان...

114 بازدید | 16 پست

بسيار اهميت دارد كه يك نكته در اين رابطه درك شود: انسان هرگز نمي توانند از س ك س
جدا باشند. آن نقطه ي اوليه و آغازين زندگي انسان است: انسان از آن زاده شده است.
جهان هستي انرژي آن را به عنوان آغاز آفرينش پذيرفته است.
ومردان "مقدس" شما آن را گناه آلود مي خوانند.... چيزي را كه خود جهان هستي يك گناه
نمي داند! اگر خداوند س ك س را گناه بداند، بنابراين در اين دنيا هيچ گناهكاري بزرگ تر از
او نيست! در تمامي كائنات، گناهكار بزرگتري از او وجود ندارد!
گلي را مي بينيد كه مي شكفد. آيا هرگز درنظر داشته ايد كه شكوفايي گل عملي
شهوت آميز و عملي جنسي است؟
وقتي كه گل مي شكفد چه روي مي دهد؟ پروانه ها روي آن مي نشينند و گرده هايش را،
اسپرم sperm آن را، به گلي ديگر حمل مي كنند. طاووسي بسا شكوه تمام مي رقصد،
شاعري برايش ترانه اي مي سازد، قديسان نيز در موردش سرشار از شوق مي شوند
_ ولي آيا آنان آگاه نيستند كه آن رقص نيز جلوه اي آشكار از شهوت است، كه در
اساس يك عمل جنسي اسست؟ طاووس براي اين مي رقصد تا به معشوقه اش اظهار عشق
كنسد. طاووس معشوقه اش را، زوجه اش را مي خواند. مرغ پاپيل papiha مي خواند،
فاخته مي خواند‘ پسري به نوجواني مي رسد‘ دختري كوچك، زني زيبا شده است.... تمام
اين ها بيان هايي از انرژي جنسي هستند. اين ها تماماً تجليات متفاوت همان انرژي هستند.
تمام اين ها بيانات و تجليات نيروي جنسي هستند. تمام زندگي ها، تمام جلوه ها و
شكوفايي ها اساساً جنسي هستند.
و مذاهب و فرهنگ ها در مخالفست با اين انرژي جنسي است كه در ذهن هاي انسان ها
زهر مي ريزند. آنان مي كوشند تا انسان ها را درگير جنگ با اين نيرو كنند. آنان
انسان ها در اين جنگ هبا انرژي اساسي خودشان درگير كرده اند 
و بنابراين انسان ها
تباه شده اند، رقت انگيز شده اند، از عشق تهي گشته اند، كاذب و بي هويت شده اند.

بخشی از کتاب , از س ک س تا فرا آگاهی "اوشو"

کدوم مردان مقدس گناه آلود دانسته اند?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا من چیزی نفهمیدم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من چیزی نفهمیدم؟

منم همینطور،،،عشق کجا ،،،،شهوت کجا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به همه چیز به دید جنسی نگاه کرده،،،،اصلا خوب نبود

منم همینطور،،،عشق کجا ،،،،شهوت کجا

داشتم به خودم شک میکردما.پس همدردیم.😂😁

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تو هیچ مذهب و دینی نگفتن رابطه جنسی به طور کلی گناهه   فقط میگن با محرم(همسر) باید باشه  نه اینکه با هرکی خواستی رابطه داشته باشی  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
مفهوم ش اینه که نباید به س  ب عنوان یک عمل بد و ناپسند و گناه آلود نگاه کنیم.

با نامحرم گناه آلوده با محرم خیلی هم ثواب داره،،،،رک و خلاصه،،،صغرا کبری چیدن نداره

خب خواهرم این رو با زبان ساده هم میشد گفت.چرا این همه تکلف؟

خیالتون راحت،به این دید نگاه نمیکنیم.😊

ما که نگاه نمیکنیم والا یه حدیثیم بود میگفت وقت نزدیکی زن و شوهر فرشته ها بالشون رو زیر اونا میگسترانند  

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: