2777
2789
عنوان

تجربه سونوگرافی رنگی در بارداری

5551 بازدید | 10 پست

سلام .من ماه ۷ بارداری هستم و دکتر برام سونوگرافی داپلر رنگی نوشته برای اینکه تشخیص بدن چسبندگی جفت به رحم دارم یا نه . 

توی سونو آنومالی مشخص شد جفت پایینه و تا الان استراحت نسبی داشتم. 

کسی تجربه مشابه من داره؟ 

جفت رفته بوده بالا؟ 

و سونو رنگی دقیقا مثل سونو معمولی انجام میشه یا فرق داره روشش؟ 

و اینکه توی سونو رنگی هم جنسیت بچه مشخص میشه؟ به من گفته بود دختر اما هنوز شک دارم 

من قبل از بارداری برای بیماریم انجام دادم کاملاً شبیه سونوگرافیه معمولیه فقط خونرسانی به اعضا رو به رنگ قرمز و برگشتش رو آبی نشون میده 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم 

😘

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
عزیزم اجباریه؟ من هفته ۲۵ ام. تو چندی؟ فقط ازمایش تست تحمل گلوکز برام نوشته

فکر نکنم اجباری باشه . من بخاطر جفت قدامی که پایین بود و سابقه سزارین دارم باید این سونو رو انجام بدم .