2777
2789
عنوان

جاری بی شعور

2628 بازدید | 65 پست

سلام. اگه جاریتون به شوهر شما سلام نکنه اما شما هیچ بی احترامی به شوهر اون نکنید و همیشه سلام بدین , چه حالی میشین؟ قضیه من و جاریم دقیقا همینه. نه تنها به من سلام نمیکنه. سلام منو هم جواب نمیده. به شوهرم هم سلام نمیکنه. برادرشوهرم هم چاره زن عفریته اش نمیکنه و دیگه خودشو زده به بیخیالی. زنیکه خجالت نمیکشه. به نظرتون درسته منم دیگه اصلا سلام خودش و شوهرش نکنم؟ البته اینم بگم چون من هیچوقت به برادرشوهرم بی احترامی نکردم, شوهرم خیلی ازم ممنونه و از زن برادرش متنفره. به نظرتون همینکه شوهرم از کار من خوشحاله, کافیه واسه اینکه منم تلافی نکنم؟ 

بنظر من به تربیت خانواده برمیگرده شما مث خودت باش مث اون نشو

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو تلاغی کنی؟بیشعوریشو؟نه عزیزم اونوقت توام میشی مثل اون.خودت باش 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

خب حتما ی دلیلی داره

قهرید؟؟؟؟

بیخودی ک نمیشه

شاید ازتون ناراحته هر چند توجیحی برای بی ادبیش نیست ولی حتما دلخوری پیش اومده

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

اره بابا اون بیشعوره شما شعور خودتو برسون اصلا مهم نیست شمام به خودش سلام نکن ولی به برادر شوهرت سلام کن اگه جوابتو میده اگرم به تبعیت از زنش جواب نمیده که به اونم نکن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

نه اتفاقا باسیاست باش به برادرشوهرت سلام بده تا نشون بدی با برادرشوهرت مشکلی نداری 

ولی اگه جاریت ج سلامتو نمیده بزن به بی خیالی و سلام ندهد

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

تو به جاریت کم محلی کن

به برادر شوهرت چیکار داری این وسط

مگه برادر شوهرم جواب سلامتو نمیده

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

مگه برادرشوهر به شما به احترامی میکنه. من جای شما باشم اتفاقا با برادرشوهرم گرمتر سلام و علیک میکنم.ولی به جاری اصلا نگاه نمیکنم چه برسه سلام کنم تا حساب کار بیاد دستش

من جای شما باشم، احترام خودم و شوهرم و برادر شوهرمو حفظ میکنم و به برادرشوهرم با گرمی و احترام سلام و احوالپرسی میکنم و جاری مو ندیده میگیرم

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱

تو خودت باش و مثل اون نشو 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...