2777
2789
عنوان

عزیزانی ک تیروئید کم کاردارین میش ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 53 پست
آره بخدا دارم خفه میشم هیچی نمی تونم بخورم غذا که میخوام بخورم همونجا وسط گلوم میمونه اصلا فرق نمی‌ک ...

پس حتما مراجعه کن بگو برات سونو کنه البته تا مشکل خاصی نبینن سونو نمیکنن.

بزرگی تیرویید من یه کم نامتعارف وناهماهنگ بود براهمین برام سونو وحتی نمونه برداری کردن که بدخیم نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها برگه ی داروخونه رو پیدا کردم روش نوشته لووتیروکسین سدیم 0.05 داروخونه ای عوضی اشتبا داده الان سرگیجه ی شدید دارم کاش نمیخوردم قرصو

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم
عع کاش نمیخوردی  این همه مدت نخورده بودی دوروز هم روش .

عوارض قرصو نگاکردم خییییلی زیاده.مردیکه کور عوضی الان من تواین حالم قرص اشتبا داده ب من کثافت 

عوارض قرصو نگاکردم خییییلی زیاده.مردیکه کور عوضی الان من تواین حالم قرص اشتبا داده ب من کثافت  

نگران نباش با یه قرص چیزی نمیشه...

ولی برو بهش بگو

والا سواد ندارن با جون مردم بازی می‌کنند شاید اصلا کسی توجه نکرد یه ماه این دارو رو خورد

نگران نباش با یه قرص چیزی نمیشه... ولی برو بهش بگو والا سواد ندارن با جون مردم بازی می‌کنند شاید ا ...

باش عزیزم امروز ک شوهرم از سرکار بیاد میرم داروخونه خیلی اعصابم خرد شده .حالا شاید یکی اصلا سواد نداده اگ منم مثل خیلیای دیگ ک ب جعبه ی قرص و برگه نگا نمیکنن نگانکرده بودم داروروخورده بودم تا دومااااااه الکیه مگ؟؟؟

ندول چیه😣 بخدا دوتا دکتر فوق تخصص غدد رفتم دوتاشون لمس کردن گفتن سونو نمیخواد ولی من دارم خفه میشم ...

یعنی توی تیرویید یه گره هست بعد سونو دیگه کامل بهت میگه فکر کنم ۸۰تومنه چون میگی موقع بلع غذا گیر میکنه یا خفگی حتما به یه دکتر بگو سونو بنویسه