2777
2789
عنوان

عزیزانی ک تیروئید کم کاردارین میش ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 53 پست
برا منم بعد زایمان قرصمو سرخود قطع کردم رفت رو۲۵۶    نزدیک بود کارم به عمل بکشه

شما علایمت چی بود والا از من ۶ بود ولی شدیدا علایم بدی داشتم ریزش موی بسیار بسیار شدید یبوست بسیار شدید چند ماهه چاقیو اضافه وزن شدیدو یهویی استرس تپش قلب تغییر شکل ناخنا خلاصه همه علایم دارم ولی یکی تو فامیلمون ۳۰ هست ولی هیچ علایمی نداره. به نظرم به عددش بستگی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما علایمت چی بود والا از من ۶ بود ولی شدیدا علایم بدی داشتم ریزش موی بسیار بسیار شدید یبوست بسیار ش ...

من ریزش موی شدید وگلوم باد کرده بود اوایل ولی اون موقع کم بود ۷ بود 

دوران بارداری هم تنظیم شده بود اواخر بارداری دکترم گفت نرماله آز ببر غدد ببین چی میگه 

منم سرسری گرفتم نمی‌دونستم زایمان روش تاثیر داره .سرخود قطع کردم وبعد شش ماه بی حال وکسل شدم رفتم از دادم ۲۵۶

یعنی شاخ درآوردم 

گلوم ورم شدید داشت دکترم گفت باید عمل کنی 

رفتم طب سنتی وچندتا دکتر دیگه که گفت عمل لازم نیس

من ریزش موی شدید وگلوم باد کرده بود اوایل ولی اون موقع کم بود ۷ بود  دوران بارداری هم تنظیم شد ...

وای چقد بد حتما داروتو سرووقت بخور شما سونوی گردن هم رفتی؟من شدیدا موقع غذا خوردن غذا به گلوم می چسبه و پایین نمیره و حس خفگی و کمبود اکسیژن شدید بهم دست میده رفتم دکتر غدد با دست معاینه کرد ولی گفت سونو لازم نداری 

وای چقد بد حتما داروتو سرووقت بخور شما سونوی گردن هم رفتی؟من شدیدا موقع غذا خوردن غذا به گلوم می چسب ...

الان دیگه سر وقت میخورم ولی سه ساله هنوز نرمال نشده وله احتمالی هم باید تا آخر عمر بخورم

منم گاهی به گلوم خیلی فشار میاد مخصوصا موقع ناراحتی.

وصدام هم میگیره.

ولی حواستون باشه 

دکترم گفت تیرویید اگه درمان نشه اولین جایی که درگیر میشه قلبه.

من بعضی وقتا یه کم به قلبم فشار میاد نگران میشم

الان دیگه سر وقت میخورم ولی سه ساله هنوز نرمال نشده وله احتمالی هم باید تا آخر عمر بخورم منم گاهی ب ...

شما آزمایش آنتی بادی تیرویبد دادید من تو آزمایش اولم بسیار بسیار بالا بود بالای هزار نرمالش شصت بود. به نظرتون سونوی گردن برم یا نه دکتر غدد میگه لازم نداری ولی من موقع بلع غذا شدیدا حس خفگی و چسبیدن غذا به گلو دارم تو اینترنت نوشته گره تیروییدو ازین چیزا

وای چقد بد حتما داروتو سرووقت بخور شما سونوی گردن هم رفتی؟من شدیدا موقع غذا خوردن غذا به گلوم می چسب ...

خانمی اینی که میگی احتمالا ندول تیرویید داری حتما خودت یه سونو برو

شما آزمایش آنتی بادی تیرویبد دادید من تو آزمایش اولم بسیار بسیار بالا بود بالای هزار نرمالش شصت بود. ...

علایمتو بگو به دکترا شاید برات سونو نوشت 

چندین بار منم رفتم سونو 

الان دکترم میگه نیاز نیس

علایمتو بگو به دکترا شاید برات سونو نوشت  چندین بار منم رفتم سونو  الان دکترم میگه نیاز ...

گفتم فقط میاد سرمو میده بالا گردنمو سفت لمس میکنه بعد میگه مشکلی نداری سونو نمیخواد

خانمی اینی که میگی احتمالا ندول تیرویید داری حتما خودت یه سونو برو

ندول چیه😣 بخدا دوتا دکتر فوق تخصص غدد رفتم دوتاشون لمس کردن گفتن سونو نمیخواد ولی من دارم خفه میشم موقع غذا خوردن

گفتم فقط میاد سرمو میده بالا گردنمو سفت لمس میکنه بعد میگه مشکلی نداری سونو نمیخواد

اگه میبینین نیازه یه دکتر دیگه هم مراجعه کن.

نظر دکترا متفاوته.ولی علایمی که داری باید سونو بشی 

اگه میبینین نیازه یه دکتر دیگه هم مراجعه کن. نظر دکترا متفاوته.ولی علایمی که داری باید سونو بشی&nbs ...

آره بخدا دارم خفه میشم هیچی نمی تونم بخورم غذا که میخوام بخورم همونجا وسط گلوم میمونه اصلا فرق نمی‌کنه حتی میوه هر چیزی حس خفگی بهم میده