2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

142 بازدید | 15 پست

دخترم اسهال  شده بود شیرنان میخوره ت اسهالش کمی خون دیدم ازمایش داد گف مشکلی نیس و ندیدم دیگ داشت کم کم خوب میشد و روزی دو سه دفع دفع داشت بردم دکتر گف گف شیرش عوض کن‌ابتامیل پیتی داد حالا اسهالش بدتر شده و ابکی خسته شدم چکار کنم میشه مال شیرخشکه گف شاید خساسیت ب پروتئن داره ب نظرتون چکار منم همون نان بدم

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که آپتامیل به پسرم میدم اسهال نداره.پسر منم تو مدفوعش خون بود گفتن به پروتئین گاوی حساسیت داره.اگه تو نان پروتئین گاوی هست نه اصلا بهش نده چون حساسیت داره

این نیز بگذرد
تو رو خدا بیاین موندم اگه نمی خواین بیاین نیاین چیزی که ازتون کم نمیشه وقتی مادری نگرانه نمیاد که ک ...

منظورت نمیفهمم

من که آپتامیل به پسرم میدم اسهال نداره.پسر منم تو مدفوعش خون بود گفتن به پروتئین گاوی حساسیت داره.اگ ...

خب ب غیر از خون چ‌علائمی داشت دیگ‌چق خون میدیدی

خب ب غیر از خون چ‌علائمی داشت دیگ‌چق خون میدیدی

صورتش دو دون شده بود.بیقراری میکرد.من تو یه روز پنج بار که مدفوع کرد هربتر خون بود که فرداش بردم دکتر و از وقتی رژیم و رعایت کردم دیگه خون نبود چون شیر خودمو میخوره دکتر گفت یه وعده هم آپتامیل بدم

این نیز بگذرد
صورتش دو دون شده بود.بیقراری میکرد.من تو یه روز پنج بار که مدفوع کرد هربتر خون بود که فرداش بردم دکت ...

من ابتامیل دارم میدم اسهالش بدتر شده نمیدونم دیگ چکار کنم

اون خانم میگه چرا واسه این مشکل کوچیک میگی توروخدا

من كجا گفتم مشكل كوچيك؟گفتم مواظب باشيم كجا اسم خدا رو مياريم فهميدنش براتون سخته كه اولين جمله در مورد اسهال صحبت كرده

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.