2777
2789
زبونن میگه راضیم از زندگیم البته از سردی و بی تفاوتیم خیلی ناراحته  احساس قلبیشو نمیدونم

پس معلومه دوست داره که ناراحتیت ناراحتش میکنه به نظرم یه فرصت بدین به خودتون وازنوشروع کنید

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب بود سوالتون.چون من واسه شوهرم غذا نمیپزم

ینی هیچ رابطه ای بینتون نیس حتی اینکه بشینین سر سفره غذا بخورین؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
بله همه کارا رابطه زناشویی هم داریم اما هیچ حسی بهش ندارم

خب چجوری میتونی بدون اینکه حسی بهش داشته باشی رابطه جنسی داشته باشی عزیزم.من خودم وقتی یه ذره دلخور باشم از شوهرم اصن نمیدونم رابطه داشته باشم هیچ لذتی نمیبرم احساس شکنجه میکنم.

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
خب چجوری میتونی بدون اینکه حسی بهش داشته باشی رابطه جنسی داشته باشی عزیزم.من خودم وقتی یه ذره دلخور ...

آره سوال منم هست یه جورحس تجاوزدست میده به آدم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤