2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفیدارو اکسیدان بزن ازاول بعد پاک بعدش رنگو بزن

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟

اکسیدان رو خالی بزن ب سفیدها ۲۰ دقیقه بمونه. بدون اب زدن با پنبه پاک کن رنگ اصلی تو بذار

بهتره رنگ با اکسیدان شماره ۱ مخلوط شه که توناژ تیره تری بگیره و پوشش بهتری برای موهای سفید داشته باشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اکسیدان رو خالی بزن ب سفیدها ۲۰ دقیقه بمونه. بدون اب زدن با پنبه پاک کن رنگ اصلی تو بذار بهتره رنگ ...

مرسی دوستم 

فکر کنم بهترین راهکاره چون دوستان دیگه هم همین راه و پیشنهاد دادن

من خودم تو خونه دکلره کردم یه ده دقیقه موند بعد رنگ زیتونی کردم خیلی قشنگ شد 

آقا من تا حالا دکلره نکردم آرایشگاهم رفتم نپرسیدم.دکلره چیست؟😓😓یعنی اکسیدانه؟یا خودش یه ماده دیگست

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
آقا من تا حالا دکلره نکردم آرایشگاهم رفتم نپرسیدم.دکلره چیست؟😓😓یعنی اکسیدانه؟یا خودش یه ماده دیگست

نه جداس یه پودری رو با اکسدان مخلوط میکنن باید وارد باشی سرتو نسوزونه شما برو ارایشگاه

نه جداس یه پودری رو با اکسدان مخلوط میکنن باید وارد باشی سرتو نسوزونه شما برو ارایشگاه

مرسی عزیزم واقعا نمیدونستم😙😙