2777
2789
عنوان

یه خاطره قشنگ

957 بازدید | 39 پست

یه روز تو خیابون بودم یه مرد جوان از کنارم رد شد داشت با گوشی صحبت میکرد میگفت فاطمه آخرین بارت باشه منو زدی طفلک با زیر شلواری هم بود از خنده منفجر شدم معلوم بود فرار کرده با زیر شلواری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مرد بدبختي😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خخخخخخخ    مامان جون منم فاطمه است خخخخخ بابام به شوخی میشماره چند تا فاطمه شوهراشون زودتر از  زناشون  مردن  خخخخخخ دور از جونش میگه خدایا   از دست این فاطمه نجاتم بده 😂😂😂

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

آخرین خاطره قشنگم

دیروز عصر داشتم با شوهرم حرف میزنم گفتم مرگ من...

گفت یبار دیگه بگی میزنم تو گوشت 

گفتم واقعا؟؟؟😡

مررررگ مننننن

گفت میزنمااااا باز گفتم مرگ من 

واااایییی یهو دوتا پامو گرفت سر و تهم کرد خوابوندم رو زمین دمر،دستمو از پشت قفل کرد گفت بگو غلط کردم تا ول کنم😐😐😐😂😂😂😂

هم قشنگ بود هم عشقولانه هم ترسناک هم هیجان انگیز 

البته از نظر خودم 

فحشم ندین😐

😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

قبلا تعريف كردم اما دوبازه ميگم من و همسرم يه اكيپ بوديم توي دانشگاه بعد خيلي مظلوم بود يه بار همه داشتيم شوخي ميكرديم من گفتم اقاي فلاني خداوكيل شما زن گرفتي مثل الان مظلوم نباشي ها هرشب يه دل سير زنت بزن پررو نشه مديون مايي😂😂بعد اونم يهو گفت اينطوري نگين نميترسين خودتون باشين😂😂😂😂😂😂

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست