2777
2789

امروز خبر خیلی بدی شنیدم دختر یک ساله یکی از دوستام دریچه قلبش باز شده و گفتن نیاز به عمل داره تورو خدا کمک کنید دکتر خوب تو تهران نمیشناسین که عمل کنه و جواب بده 😭😭😭😭😵😢😢😢😢

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر حاذق و عالی تو شیراز میشناسم وقتی پسرمو آوردم تهران بیمارستان شهید رجایی اونجا بهم معرفیش کر ...

من شهید رجایی رو نمیپسندم خیلی شلوغ و بهم ریخته است چون یه بار رفتم و همچنین مرکز قلب تهران هم رفتم  به نظرم مرکز قلب محلش وهمچنین پزشکاش رسیدگیش خیلی بهتره

من شهید رجایی رو نمیپسندم خیلی شلوغ و بهم ریخته است چون یه بار رفتم و همچنین مرکز قلب تهران هم رفتم ...

من دخترم توبیمارستان رجایی درمان شد.دلیل شلوغیش اینه که دکترای عالی توش مشغول طبابتن

من شهید رجایی رو نمیپسندم خیلی شلوغ و بهم ریخته است چون یه بار رفتم و همچنین مرکز قلب تهران هم رفتم ...

نمیدونم گلم من شیراز عمل کردم دکتر امیر غفران عالی بودن ایشون

من دخترم توبیمارستان رجایی درمان شد.دلیل شلوغیش اینه که دکترای عالی توش مشغول طبابتن

مرکز قلب هم خیلی شلوغه ولی سر سامون داره و مرتبه رسیدگیش و پزشکاش هم درجه یکن این نظرمن بود که از بیمارستان رجایی اصلاخوشم نمیاد نظر هرکسی فرق میکنه.