2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رشتم علوم ورزشیه ریزه میزه هستم ولی اندامم خوبه تو باشگاه یکی از همکلاسیام گفت چرا اومدی علوم ورزشی اندامت به درد ورزش نمیخوره خیلی ریزه ای حالا خودش یه عینک شماره 8 تو چشش بود سینه هاشم شل و افتاده با اینکه مجرد بود اما انگار 5 تا بچه شیر داده بود دلم شکست از حرفش ولی بعدا حرص خوردم که چرا جوابشو ندادم ... الانم اگه این تاپیکو میخونه باید بگم اندام خودت هیچی نیسسسسس😒

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
الهییییی آخه تو که اسمتم زشتو هست😅😅😅

عشقم زشت نیستم اصلا.بعدشم اگرم زشتم خدا کرده من که نکردم.اگه دسته خودم بود دوست داشتم زیباترین باشم

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.

اینکه اسممو گذاشتن دست و پا چلفتی، فقط به خاطر اینکه یه بار یه چیزی از دستم افتاد. حالا با خودشون که حرف میزنن منو دست و پا چلفتی صدا میزنن. 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
بله

توی حاملگی دومم بسیار بد ویار بوذم فقط عصز ها یک لیولن شیر سرد تا چهار ماه جوری ک شش کیلو کم کردم،،، شب ها از گشنگی خوابم نمی‌برد دم صبح بیهوش میشدم ساعت هفت و نیم پسر س سالم بیدار میشد،،، فداش بشم ی یکساعتی هم بیدار بود ولی بعد میوفت مامان دستشویی دارم،،، چند بار زدم ش،،،، هیج وقت خودمم نمیبخشم،،، بعد چطور ی مادر اینقدر بی رحم میش 

عشقم زشت نیستم اصلا.بعدشم اگرم زشتم خدا کرده من که نکردم.اگه دسته خودم بود دوست داشتم زیباترین باشم

عزیییزم

واسه خنده گفتم 😘😘😘🌹🌹🌹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من روانشناسم خواستم یه سری چیزارو بیشتر بدونم

من میدونم که شما روان شناس نیستین شما مشکل تو زندگیتون زیاد دارین ذهنتون خیلی درگیره و امواج منفی زیادی ازشما خارج می شه الان هم دوست دارید ببینید که مشکلات وناراحتیهای بقیه چیه ودر چه حد هست واونها رو با مشکلات وناراحتیهای خودت مقایسه کنی راههای بهتری هم برای حل مشکلات هست دوست من /

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
توی حاملگی دومم بسیار بد ویار بوذم فقط عصز ها یک لیولن شیر سرد تا چهار ماه جوری ک شش کیلو کم کردم،،، ...

دلم خونه عزیزم😔😔 از این بدترشم بهم گفته

اگر شخصیت کسی برایت شفاف نبود..به دوستانش دقت کن!

اره خیلی دلموشکوندن خیلی بایاداوری گذشته فقط دردمیکشم

لطفابرام دعاکنید

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..