2777
2789

یه سری پسر های حدود 25 تا 30 ساله که خیلی توی شغل هاشون موفقن ، از طرفی هم وابسته به خانواده ( وابسته که نه ولی مسئله خانواده براشون ارزشمنده خیلیی) ، شنیدم که در مورد ازدواج میگن باید شرایطش پیش بیاد ینی ببینم  ازدواجم به زندگی شخصیم کمک کنه ، اون وقت ازدواج می کنم . این ینی چی ؟؟ تا حالا چن بار شنیدم .. هی حرف از شرایط مناسب می زنن . میگن اول کمک کنه به زندگی شخصیم بعدش به کارم.. چطور باید باشیم که اونا حس کنن یه دختر زن زندگیه ؟؟؟ چجور دختری باید بود تا اونا حس کنن با اون دختر خوشبخت میشن؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همونطور که معیار دخترا برای مرد زندگی متفاوته، معیار مردا هم متفاوته

یکی ممکنه بگه زن زندگی زنیه که خونه دار باشه و آرامش داحل خونه رو برای من مهیا کنه، یکی دیگه معتقد باشه زن زندگی زنیه که پا به پای مرد تو اجتماع باشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اینو بریز دور یکی بخواد میاد میگیره نخواد خودت جر بده نمیاد 

در کل منم بین همکارام این حرفو زیاد شنیدم. یکیشون همش به شوخی میگه زن باید برام بصرفه! 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
در کل منم بین همکارام این حرفو زیاد شنیدم. یکیشون همش به شوخی میگه زن باید برام بصرفه! 

بگو برو سوپری بگو ی زنه با صرفه بدین لطفا دیوونه شدن ملت 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
بگو برو سوپری بگو ی زنه با صرفه بدین لطفا دیوونه شدن ملت 

😂😂😂😂 منم همش میگم هیشکی مغز خر نخورده با این افکارت بیاد زنت شه

ینی چی بصرفه ؟؟؟ والا این مردا چقد مجهولن و همش نصفه نیمه حرف می زنن

وا اینکه خیلی واضحه! میگه زن برای من خرج داره. قطعا باید در ازای خرجی که براش میکنه یه سود خوبی براش داشته باشه!

البته اون از نظر مالی میگه ها ولی خیلیام از نظر روانی و عاطفی و ... میگن

والا تهشم یه پر مصرفش گیرش میاد ادم میشه😊

فعلا که مونده همینجور پیرمرد شده😂😂😂