2777
2789

خیلی دکتر رفتم کلی دارو بهم دادن 

درمانده شدم 

تنگی نفس شدیدا اذیتم میکنه احساس خفگی دارم همش بهش فکر میکنم

فقط یه دکتر ریه نرفتم که اونم فردا میرم 

هر جا میرم یه مشت قرص افسردگی میدن میگن تنگی نفس عصبیه 

بخدا کم اوردم ۸ ماهه داغون شدم . هر دکتری میرم میگن افسردگی داری باید دارو بخوری ولی من از ترس وابستگی نخوردم تازه ۳ شبه یه دونه اش رو شروع کردم یکی دیگه هم باید روزا بخورم میترسم بخورم میترسم هیچ وقت خوب نشم 

الان از غذا افتادم از نفس راحت کشیدن افتادم 😭😭😭

خواهش میکنم اگر کسی تجربه استفاده قرص ارام بخش داره دلداریم بده از کی تاثیر میزارن

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖
اگه عصبیه برو پیاده روی.یوگا.ورزش تا استرست کم بشه افکارت را کنترل کن.به چیزای منفی فکر نکن

ممنونم عزیزم ولی همه این کارو کردم البته بجز یوگا چون جایی که نزدیک باشه و بشه رفت دور و ورم نبوده 

اما پیلاتس رفتم انقد نفسم بند میومد نتونستم ادامه بدم 

ممنونم از توجه ات

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من قبلا هم بهتون گفتم من هم دو ماه پیش همینجوری بودم از نفس تنگی زندگی نداشتم دکتر ریه دکتر داخلی دکتر معده دکتر قلب همه رو رفتم اخرش رفتم متخصص قلب بهم ارامبخش و ضد افسردگی داد بعد دو هفته کامل خوب شدم ولی دکترم دوره ی درمان رو سه ماهه گفتن و من تا سه ماه داروها رو مصرف میکنم خب شما یا باید عوارض دارو رو تحمل کنی یا نفس تنگی رو

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

منم چندین ساله که تنگی نفس دارم

دو سه بار دکتر رفتم که همشون گفتن به خاطر افسردگی و اضطرابه... من گاهی وقتا تو حموم چنان نفس کم میارم که به در و دیوار چنگ میزنم که بتونم نفس بکشم😳😳😳 حتی درو باز میکنم که خنک شم بتونم نفس بکشم فایده نداره

🖤