پدر و مادر همسرم به شدت از بچه هاشون توقع کمک مالی دارند بچه ها هم هیچ کدوم وضع مالی مساعدی ندارند خود ما الان تو کار خودمون موندیم همسرم ساعت های طولانی کار میکنه من هفته های آخر بارداریم خانواده همسرم تا دو هفته پیش یه تماس نگرفتن بگن حالت خوبه چیزی نمیخای بعد از دو هفته پیش شروع کردن زنگ زدن که به زبون بی زبونی در خواست پول کنن . بعد همسرم چون نمیتونه کمکشون کنه به شدت به هم میریزه زندگیمون میشه جهنم توی این روزای بارداری مه باید آرامش داشته باشم آنقدر گریه کردم که نگو دلم خیلی پره....... از دیروز دارم فکر میکنم زنگ بزنم بهشون مودبانه بگم بابا به خدا هر بار که شماها اینجوری میکنید زندگی بچه هاتون به هم میریزه، کسی راه بهتری سراغ داره؟ چی کار کنم از دسته این جماعت بی ملاحظه
عزیزم محل نده و بی اهمیت باش تو باید سنگ صبور شوهرت باشی به نظرم وختی رفتید خونشون و حرف افتاد در ...
مشکل همینه عزیزم ما ایران نیستیم اونا ایرانن برای همین فکر میکنن اینجا پول چاپ میکنیم خبر ندارند چقدر سخته مخصوصا که من نمیتونم کار کنم و همسرم باید همه مخارج رو بده ولی درک نمیکنن اصلا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این از همش بدتره .. ولی با شوهرت صحبت کنی بهتره بگو تو اگه داشته باشی کمک کنی حرف ندارم الان ک نداری ...
خیلی دلم پره ازشون خیلی ناراحتم از شوهرم دیروز صبح بچم تکون نمیخورد با یه بچه کوچیک تنها رفتم دکتر بچه بزرگم اونقدر گریه کرد اونجا که نگو .... هیچ کسی اینجا نیست یه لیوان آب دستم بده اونوقت شوهرم اینجوری میکنه .
خیلی دلم پره ازشون خیلی ناراحتم از شوهرم دیروز صبح بچم تکون نمیخورد با یه بچه کوچیک تنها رفتم دکتر ب ...
پس مشکل واقعا شوهرت نه خانوادش ... باهاش صحبت کن خدارو خوش میاد با ی زن حامله اینجوری بکنه .. . یعنی اینقدر براش مهمن ؟ ححتی مهم تر از زن و بچش . با شوهرت باید مودبانه حرف بزنی