2777
2789
عنوان

چجوری مودبانه بهشون بفهمونم که آنقدر توقع نداشته باشند

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست
عزیزم‌ محل نده و بی اهمیت باش تو باید سنگ صبور شوهرت باشی به نظرم وختی رفتید خونشون و حرف افتاد در ...

مشکل همینه عزیزم ما ایران نیستیم اونا ایرانن برای همین فکر میکنن اینجا پول چاپ می‌کنیم خبر ندارند چقدر سخته مخصوصا که من نمیتونم کار کنم و همسرم باید همه مخارج رو بده ولی درک نمیکنن اصلا 

بهترین راه اینه که هزینه جدید بتراشی که این چند روز پول نره اونور، اگه پول تو دستشه به سرعت بگو اطاق ...

باورت میشه برای بچمون کالسکه دست دوم گرفتیم 🥺 تاپیک  دو تا قبلیو بخونی متوجه میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادر شوهر منم همینطورن .. تازه توقعم دارن برم براشون خونه تکونی .. من نتونستم بهشون بگم .. نمی ...

من حرفی ندارم همسرم داشته باشه کمک کنه ولی اینکه دستش خالیه نمیتونه اونوقت به من بی محلی میکنه زندگیمون جهنم میشه عذابه برام

من حرفی ندارم همسرم داشته باشه کمک کنه ولی اینکه دستش خالیه نمیتونه اونوقت به من بی محلی میکنه زندگی ...

این از همش بدتره .. ولی با شوهرت صحبت کنی بهتره بگو تو اگه داشته باشی کمک کنی حرف ندارم الان ک نداری و نمیتونی زندگی رو بهم زهر نکن . 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
این از همش بدتره .. ولی با شوهرت صحبت کنی بهتره بگو تو اگه داشته باشی کمک کنی حرف ندارم الان ک نداری ...

خیلی دلم پره ازشون خیلی ناراحتم از شوهرم دیروز صبح بچم تکون نمیخورد با یه بچه کوچیک تنها رفتم دکتر بچه بزرگم اونقدر گریه کرد اونجا که نگو .... هیچ کسی اینجا نیست یه لیوان آب دستم بده اونوقت شوهرم اینجوری میکنه . 

خیلی دلم پره ازشون خیلی ناراحتم از شوهرم دیروز صبح بچم تکون نمیخورد با یه بچه کوچیک تنها رفتم دکتر ب ...

پس مشکل واقعا شوهرت نه خانوادش ... باهاش صحبت کن خدارو خوش میاد با ی زن حامله اینجوری بکنه .. . یعنی اینقدر براش مهمن ؟ ححتی مهم تر از زن و بچش . با شوهرت باید مودبانه حرف بزنی

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️