2777
2789

پدر و مادر همسرم به شدت از بچه هاشون توقع کمک مالی دارند بچه ها هم هیچ کدوم وضع مالی مساعدی ندارند خود ما الان تو کار خودمون موندیم همسرم ساعت های طولانی کار میکنه من هفته های آخر بارداریم خانواده همسرم تا دو هفته پیش یه تماس نگرفتن بگن حالت خوبه چیزی نمیخای بعد از دو هفته پیش شروع کردن زنگ زدن که به زبون بی زبونی در خواست پول کنن . بعد همسرم چون نمیتونه کمکشون کنه به شدت به هم میریزه زندگیمون میشه جهنم توی این روزای بارداری مه باید آرامش داشته باشم آنقدر گریه کردم که نگو دلم خیلی پره....... از دیروز دارم فکر می‌کنم زنگ بزنم بهشون مودبانه بگم بابا به خدا هر بار که شماها اینجوری میکنید زندگی بچه هاتون به هم میریزه، کسی راه بهتری سراغ داره؟ چی کار کنم از دسته این جماعت بی ملاحظه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تنهام اینجا یه بچه کوچیک دارم حاملم وقتی همسرم هم محلم نده دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم 

شرایط سختیه.همسرت بهشون بگه ندارم دوبار بگه دیگه زنگ نمیزنن

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
پدرومادر مردم کمکشون میکنن اینا برعکسن،مگه بچه رو بزرگ میکنیم تا خرجمون بده؟

به خدا همش همین فکرم می‌کنم یک بار نشد بگن چیزی نمیخاهید خیلییییی عجیبن ندیده بودم تا حالا همچین جماعتی 

عزیزم‌ محل نده و بی اهمیت باش

تو باید سنگ صبور شوهرت باشی

به نظرم وختی رفتید خونشون و حرف افتاد در مورد کمک مالی با لبخند و روی خوش اشاره کن که دستتون تنگه وگرنه اگه داشته باشید دریغ نمیکنید

اعصاب خودتم خورد نکن چون اینا زودگذره😊

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

پدر و مادر شوهر منم همینطورن .. تازه توقعم دارن برم براشون خونه تکونی .. من نتونستم بهشون بگم .. نمیدونم چرا . حتی خواهر شوهرم ک تو خونس از شوهرم پول میگیره با اینکه سر کار میره . سعی میکنم ندید بگیرم . واقعا درکش برام سخته . همشم میگه پسر بزرگ کردم برا همین ولی فقط شوهر من برادر شوهرمو بهش خونه دادن ماشین دادن ساپورتش میکنن با اینکه ۱۰ سال بزرگتر شوهرمه فقط ب این دلیل ک اون گناه داره و شوهر من دستش ب دهنش میرسه ... من سعی کردم توجه نکنم ولی ....

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
چطور بی اهمیت باشه خواهر باز خودش باید سختی بکشه تو این اوضاع

به اونها که نمیتونن کمک کننحداقل زندگی خودشون رو به خودشون زهر نکنن، ادمها توی این موقعیت از پس زندگی خودشون برنمیان دیگه به بقیه هم نباید فکر کرد

...