2777
2789
عنوان

بیاید ببینید👀

204 بازدید | 27 پست

گوشمو سوراخ دوم زدم دیدم درد میکنه ومیخاره ۸روز گوشواره رو دراوردم دیدم اینجوری شده زوق زوق میکنه چیکارکنم عفونت کرده؟😭😭😭

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

با الكل سفيد بايد هر روز شستشو بدي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وايييي 

لااقل خبر بديد عكس چيه😟😕💎

تيكر عروسي پرنسس ملورين😍😊💃🏻💎 پارسال دقيقا برا همچين روزي تيكر زدم، حكمت خدا بود و نشد كه نشد😔 اما امسال ميخوام با دعاهاي شما خواهراي قشنگم☺️ و تلاشاي خودمو همسرم💪🏻 و حكمت اون بالا سري🙏🏻 تيكر امسالم واقعي بشه💎 پس يه صلوات مهمونم كن عزيزدلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با الكل سفيد بايد هر روز شستشو بدي

میدادم از دیشب دردمیکرد درش اوردم دیدم اینجوریه اون یکی سالمه 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
وايييي  لااقل خبر بديد عكس چيه😟😕💎

ببخشید یادم رفت بیام خبر بدم

میدادم از دیشب دردمیکرد درش اوردم دیدم اینجوریه اون یکی سالمه 

منم ٣بار تا حالا سوراخ كردم گوشمو(سوراخ دوم) هر ٣بارم عفونت كرد ديگه گذاشتم كور شه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای من گفتم عکس چیه.. به نظر یکم عفونت کرده..

بادکرده تو عکس زیاد معلوم نیست

منم ٣بار تا حالا سوراخ كردم گوشمو(سوراخ دوم) هر ٣بارم عفونت كرد ديگه گذاشتم كور شه

یعنی بزارم بسته شه راهی نداره؟

چرک خشک کن باید از اول میخوردی. الان بخور. هر ۱۲ ساعت

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
چرک خشک کن باید از اول میخوردی. الان بخور. هر ۱۲ ساعت

حاملم ضرر نکنه یوقت؟

گوشواره رو نمیچرخوندی؟؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...