2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین مدل مانتو سایز بزرگ بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 27 پست

من چند وقت پیش به این نتیجه رسیدم که بجای اینکه نگران این باشم که چی بپوشم، لاغر کنم و همه چی بپوشم

تو هم همین کارو بکن

یه عمر صفا میکنی در عوضش

تا الان به حول و قوه الهی 4 کیلو کم کردم و سایزم از 44 تبدیل به 40 شده

ادامه میدم تا برسم به 38

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان برات میگردم ببینم چی پیدا میکنم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من چند وقت پیش به این نتیجه رسیدم که بجای اینکه نگران این باشم که چی بپوشم، لاغر کنم و همه چی بپوشم ...

وزنت چنده گلم؟

چطور کم کردی رژیم گرفتی؟؟؟

من 67موندم ده ساله اصلا کم نمیشم زیادم نمیشم

سایزم42 تا44

میخوام 40بشه😐

مدلای خیلی محدودی توی نت بعنوان سایز بزرگ هست اکثرن قشنگ نیستن. خودت یه مدل شیک پیدا کن بده سایز خودت برات بدوزن

وزنت چنده گلم؟ چطور کم کردی رژیم گرفتی؟؟؟ من 67موندم ده ساله اصلا کم نمیشم زیادم نمیشم سایزم42 تا ...

الان وزنم 63 شده 

قبلا یه تاپیک در موردش ایجاد کردم خواستی برو بخونش

من همیشه با ورزش لاغر میکردم کم نمیشد اینبار با یه نرم افزار لاغر کردم کالری شماریه