2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیک خودکار بود زمان ما

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
یادش بخیر!!!!! الان چندساله ندیدم جایی داشته باشن قیمتش چنده الان؟

نمیدونم عزیزم فکر نکنم بالا15باشه 

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔

اگر عطر میخای میسون فرانسیس خیلییییی خوشبوعه 

اونی که زرد و زرشکیه اگه میخای برم اسمش نگاه کنم برات 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
اگر عطر میخای میسون فرانسیس خیلییییی خوشبوعه  اونی که زرد و زرشکیه اگه میخای برم اسمش نگاه کنم ...

نه عزیزم ممنون کلا شیش تومن دارم باید ده تومنم از جیب شوهر بردارم 😝

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔
نه عزیزم ممنون کلا شیش تومن دارم باید ده تومنم از جیب شوهر بردارم 😝

اها 

اگه اینطوره یه پنج میلیون و نود تومن ناقابل کم داری