سلام بچها من ٥هفتمه دارم وارد ٦ هفته ميشم.همش خوابم بيحالم.افسردم.غذا اصلا نميخورم برأي جنينم ضرر نداره؟
دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیهدوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشیما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم
من رفتم تو 5 ماه همش خوابم. صبح تا ساعت 11 خوابم. ظهر ساعت 3 یا 4 میخوابم تا 7 شب شبم از ساعت 111 چرت میزنم تا ساعت 12 دیگه بیهوش میشم. تو کل این دورانم همش نیم کیلو زیاد کردم. نگران نباش. همش طبیعیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیهدوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشیما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم
من کاملا برعکسم کل شبانه روز ۳ ساعت بریده بریده خوابم بدترین شبا را میگذرونم
وای چه سخت. برا شما یه نوع سختی داره برا منم یه نوع دیگه. از بس میخوابم پف میکنم همه میگن وای ورم بارداری اومده سراغت. خبر ندارن یه روز که نمیخوابم همه پفام میخوابه😊
همین کارو میکنم بی فایده ست فعلا بعدشم به شدت علاقه مند شدم به ساندویج هندی با فلفل تند ...
طبیعیه که ادم سیستمش کلا عوض میشه.ولی فلفل وادویه جات کم بخور.سوسیس وکالباس هم مضره عزیزم.کلا هرچیزی که نگهدارنده داره ضرر داره.حالایکبارواسه هوس طوری نیست ولی زیادش خوب نیست.به نی نی فکرکن.
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من رفتم تو 5 ماه همش خوابم. صبح تا ساعت 11 خوابم. ظهر ساعت 3 یا 4 میخوابم تا 7 شب شبم از ساعت 111 چر ...
منم همش خوابم حتي جون ندارم بخام برم ي لقمع غذا بخورم