2777
2789

لطفا تجربیات خودتونو بگید که چیکار کردین که هم مهمونی تون شیک شد هم هزینه ش مناسب تر شد

از غذا

مخلفات

پذیرایی

و......

😊😊😊😊😊

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجملات و چشم و هم چشمی نکنیم ساده تر برگزار کنیم قراره چهار مدل غذا باشه ادم تو فشار مالی باشه و چشمش دنبال لقمه ی مهمون یه نوع غذا باشه ولی با خوشرویی و محبت بریم خونه ی همدیگه

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

برای وعده شام یا ناهار چند جور غذا نپزید،به نظر من خیلی بده،یک نوع غذا بپزید،بعد میوه و دسر مثل ژله

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
برو سفر برگشتی هم درو رو مهمون باز نکن

الان که هزینه سفر چند برابر مهمانی دادنه...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

وضع مالی مون خوبه ولی اصلا غیراز یک نوع غذا ویک مدل دسر چیزی درست نمیکنم..بعدشام هم میوه و کیک میپذم..اسراف نمیکنم اصلا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم