خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
مرسی ولی میخواستمبدونم چه جوری تفسیر میکنن میخوامبدونم
ی سری اعداد داره و نمودار ک باید بلد باشی نمیشه از ک اینجوری توضییع داد
یعنی غربالگری دوم تکراره و مثل اولی باید سونو و ازمایش خون بدیم؟ من فردا دکترم میبینه
غربالگری دوم دقیق نمیدونم ولی اونم همین سونو یا ازمایش هست که اگه کسی الان تو غربالگری اول ریسک داشته یا مشکلی داشته باشه اون رو تکرار میکنه تا مطمئن تر بشه ولی اگه نرمال باشی و تو خانواده خودت و همسرت مشکل ژنتیکی نداشته باشید دکتر میگه نمیخواد انجام بدی