2777
2789
عنوان

تفسیر جواب غربالگری اول

22737 بازدید | 25 پست

سلام لطفا دوستانی که میتونن نتیجه ازمایش خون غربالگری اول تفسیر کنن جواب ازمایش منو ببینن مرسی

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا

خوبه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری تفسیر میکنن؟

کارشناس ماماییم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
کارشناس ماماییم

مرسی

ولی میخواستم‌بدونم چه جوری تفسیر میکنن

میخوام‌بدونم

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا
نمودارش که خوبه نوشته هارو نتونستم بخونم 

ممنونم

چرا زوم کنی مشخصه که

به نظر منم خوبه ... بر اساس نموندار میگم ...  برا منم خوب بود دکترم گفت غربالگری دوم نمیخواد ب ...

یعنی غربالگری دوم تکراره و مثل اولی باید سونو و ازمایش خون بدیم؟

من فردا دکترم میبینه

مرسی ولی میخواستم‌بدونم چه جوری تفسیر میکنن میخوام‌بدونم

ی سری اعداد داره و  نمودار ک باید بلد باشی نمیشه از ک اینجوری توضییع داد

ی سری اعداد داره و  نمودار ک باید بلد باشی نمیشه از ک اینجوری توضییع داد

باشه مرسی لطف کردی که نظرت گفتی

یعنی غربالگری دوم تکراره و مثل اولی باید سونو و ازمایش خون بدیم؟ من فردا دکترم میبینه

غربالگری دوم دقیق نمیدونم ولی اونم همین سونو یا ازمایش هست که اگه کسی الان تو غربالگری اول ریسک داشته یا مشکلی داشته باشه اون رو تکرار میکنه تا مطمئن تر بشه ولی اگه نرمال باشی و تو خانواده خودت و همسرت مشکل ژنتیکی نداشته باشید دکتر میگه نمیخواد انجام بدی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
غربالگری دوم دقیق نمیدونم ولی اونم همین سونو یا ازمایش هست که اگه کسی الان تو غربالگری اول ریسک داشت ...

اها ممنون عزیزم