حلمایِ_او مدیر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 عنوان بی بی چک خری بیش نیست | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 45 پست خب لامصب یا مثبت شو یا منفی ادم تکلیف خودشو بدونه دیگه اه خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇 1397/12/15 | 10:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 چند روز عقب زدی؟؟؟؟ امروز موعدمه😁 خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
مامانsami عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 10531 جدیدا این بیبی چک ها اینجوری شدن من سال ۹۴ روز موعدم زدم غروب هم زدم سریع دو. خط پر رنگ شدامسال از روز. موعد تا هفت روز تاخیر حتی هاله هم نمینداخت خبری هم از پریود نبود رفتم ازمایش دادم بتا ۶۰۰ بود
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18434 عاقا منمعتقدم همون موقع ک نا امیدی همون موقع باردار میشیمن ماه اول اقدامم بود تو امضامنوشتم بی بی چک خره گاو منهخخخخ همون موقع باردار شدم چون فکرشمنمیکردم باردار باشم به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21659 پس مبارکه دیگ هالشم مشخصه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 چند روز به موعدت مونده؟ امروز موعدمه البته منظم نیستم همیشه یکی دوروز جلو میندازم ولی نه علائم پریودی ندارم نه بارداری😁ولی بیشتر از پنج دقیقه نشد خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26085 امروز موعدمه😁 مبارکه دیوونه شیرینی بده من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
maryshah عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 768 خوب اگه امروز موعدشه زود بیبی زدیصبر کنهفته دیگه اگه پریود نشدی ازمایش بده پسرم من و بابایی خیلی دوست داریم 👪
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 ههه قند تو دلم آب شد اینجوری که گفتین 🤦🏻♀️😄چند ساعت دیگه تکرار میکنم اما خودم خیلی امیدی ندارم،.. خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 مبارکه دیوونه شیرینی بده پس چرا دکترم انننننقدر میگفت طبیعی باردار نمیشی؟من که اصلا قرصم نخوردم!بخاطر همین یکم بعید میدونم🤦🏻♀️ خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
kandi عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 4235 ههه قند تو دلم آب شد اینجوری که گفتین 🤦🏻♀️😄 چند ساعت دیگه تکرار میکنم اما خودم خیلی امیدی ندارم ... مطمئن باش بارداری😍😍😍 هیچی🥴🥴🥴
عسل۰َ۰َ عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 2280 مبارکه عزیزم؛ هاله زیر پنج دقیقه قطعا مثبته در هر حالت اشتباهه😕 حسرت خوردنو میگم☺