2777
2789
عنوان

هرچی خوبی میکنم جوابشوبابدی میده..

355 بازدید | 47 پست

سلام دوستان سه ساله ازدواج کردم همیشه شوهرم ناراحتم کرده ولی منه خنگ زودی یادم میره بنظرم شده براش عادت...دیروزباز فسنجون درست کردم چقدتحویل گرفتم پریودشدم ب شوهرم  گفتم تشکو بیار پتوش نیاوردم زیرتشک بود گفتم میاره دیدم قهرکرده میگم چته اینهمه ازصبح زحمت کشیدم براتوک قهرکنی گفت بلانسبت ریدی T_T

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ ناراحت شدم  انقدگریه کردم...دیگه اززندگیم راضی نیستم نمیدونم چکارکنم خسته شدم هرروز ی حرفی &n ...

عزیزم اینقدر بهش خوبی کردی در جواب بدی هاش که دیگه به چشمش نمیاد به نظرم یکم فاصله بده و ایندفعه خودتو بگیر تا بفهمه چقدر حرفش زشت بوده

عزیزم اینقدر بهش خوبی کردی در جواب بدی هاش که دیگه به چشمش نمیاد به نظرم یکم فاصله بده و ایندفعه خود ...

توب این میگی زشت یچیزایی شنیدم ازش دلم کباب شد دیشب خ گریه کردم چشام بلندنمیشه 

خب تو خیالشو راحت کردی مطمئنه نمیری اگه یه بار با خانواده هماهنگ کنی و بری حساب کار دستش میاد

چجوربرم پیش خانواده ام ک اینهمه گفتم انتخب خودمه خیالتون راحت باچ رویی برم.