2777
2789

سلام من تازا زایمان کردم و نمیتونم برم آرایشگاه یه رنگ ان ۹ و یه رنگ ان ۸ دارم اکسیدان ۱و۲ هم دارم پایه موهای خودم هم تیره س یعنی مشکیه 

کدوم رنگ را با کدوم اکسیدان بزنم و اینکه واریاسیون بزنم ک قرمزیش را بگیره یا نه؟ بیشتر مواقع رنگ موم قرمزی داره ک نمیدونم آرایشگرم چی میزنه اینطور نشه

اولا که رنگای سری ان خودشون قرمزی دارن حالا که بدون دکلره میخوای بزنی رنگی بگیر که قرمزی نداشته باشه مثل دودی یا زیتونی چون کلا بدون دکلره تمام رنگا یه قهوه ای بهت میده حالا یکم قرمزی بیشتر و کمتر . بعدم خنثی کننده قرمزی واریاسیون سبز هستش . میتونی توی رنگت ۵سانت واریاسیون سبز بزنی و برای براقیتش ۳سانت واریاسیون نقره ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دودی یا زیتونی تنها قرمزی نداره دیگه؟؟ 

نه رنگ سری دودی و زیتونی توی ترکیبشون قرمزی ندارن ولی موهای ما اسیایی ها رنگدانه های قرمز داره بخاطر همون خرمایی و مشکیه برای همینم بهت گفتم واریاسیون سبز بزن که تناژ قرمزی موهات رو بگیره . من دودی خالی با واریاسیون سبز و نقره ای میزنم خوشگل میشه

اکسیدان کدوم بهتره؟؟ من موهام خییلی مشکیه شمام همینطور؟

بله موهای منم مشکیه اکسیدان ۹درصد یاهمون ۲بزن گلم . بعد یسری اکسیدان ها هستن ضد قرمزی بهشون میگن و مایعشون سبز رنگه اونا بهتر هستن . بلاخره ما که نمیخوایم دکلره کنیم و مو رو رنگ کنیم باید این کارارو انجام بدیم که تناژ قرمزی رنگدانه های مورو پوشش بده

بله موهای منم مشکیه اکسیدان ۹درصد یاهمون ۲بزن گلم . بعد یسری اکسیدان ها هستن ضد قرمزی بهشون میگن و م ...

ممنووون خیلی لطف کردی 

آره دقیقا

یعنی اون اکسیدان ضد قرمزیه را فقط با رنگ ترکیب کنم درسته؟ دیگه شماره ۲ را نمیخاد

و اینکه نسبتش ۵۰ ۵۰ باشه؟

ببین عزیزم یک تیوپ رنگ شماره ۸دودی یا زیتونی رو بریز داخل ظرف پلاستیکی ۵سانت ولریاسیون سبز ۳سانت واریاسیون نقره ای به علاوه اکسیدان ضدقرمزی شماره ۲. اول رنگ و واریاسیون هارو خوب له کن تو ظرف که یه دست بشن بعد کم کم اکسیدان ضدقرمزی ۲اضافه کن حواست باشه اونقدی بریزی که نه شل شه  که شره کنه نه اونقد سفت که مالیده نشه ..  بعد از پشت سر ۲سانت به ریشه شروع کن به زدن و بیا تا جلوی سر یه ربع ۲۰دقیقه مکث کن و برگرد دوباره از پشت سر ۲سانت ریشه رو بزن و تمام موهارو ماساژ بده و وقتی زمانش رسید به ۴۰دقیقه بشورش . میتونی توی رنگت یه قاشق روغن زیتون یا ارگان بزنی برای لطافت مو .  رنگ هم اگه درحد ۱۰۱۲تومن میخوای بگیری مارال خوبه  

خواهش میکنم انشاالله خوب در بیاد . ولی کلا چون بسلامتی تازه زایمان کردی و هورمونات بهم ریخته اگه زیاد رنگ باز نکرد ناراحت نشو چون یکم بعد زایمان طول میکشه تا هورمون ها متعادل شه تو بعضی خانمها