2789

سلام بچه هابهم بگین شماجای مت باشین باهمچین شوه ی چکارمیکنین یه چیزایی دیدم ازش توی شبکه های مجازی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شرمنده باعجله نوشتم درموردشوهرم آخه دیشب داشتم باگوشیش به خواهرم زنگ میزدم بعدشوهرم طبق معمول گفت گوشیشوزودبرلش ببرم منم شک کردم رفتم تلگرامش دیدم توی مخاطبادوتااسم سامان واحمدشرفی داره البته براین شک کردم عکس پروفایلشون دخترهای مختلف بالباسای ناجوروسکسی توی گوشی خودم ذخیره شون کردم رفتم اینستاگرام دیدم یکیشون ازاین خاله هاست ک دخترخراب معرفی میکنه ازهمه شهرا

شرمنده باعجله نوشتم درموردشوهرم آخه دیشب داشتم باگوشیش به خواهرم زنگ میزدم بعدشوهرم طبق معمول گفت گو ...

اوه اوه

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

یعنی تو اینستا خاله خودش گفته بود خاله هستم

عجب زمونه ای شده ده سال پیش خاله ها زیر زمینی کار میکردن حالا اومدن روی زمین

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
شرمنده باعجله نوشتم درموردشوهرم آخه دیشب داشتم باگوشیش به خواهرم زنگ میزدم بعدشوهرم طبق معمول گفت گو ...

😕

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧