2777
2789
صیغش کرده😂😂😂 من اون لا لوآ شنیدم به محمد گفتن دایی حامدت😐

اره منم شنیدم چرا گفت دایی حامد؟؟؟؟؟!!!!

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همینوبگم که خیلی فیلم مزخرفیه😠 محمدچندسال ازسوگندکوچیکتره سوگندهمونه ولی محمدکلایه آدم دیگه شد ...

چقدرم بداموزی داشت..مرتیکه خیانت کرده بود ولی باز زنه ن تنها مهریه اشو نگرفت باجم داد تا طلاقشو گرفت

یه بار عموعه یه بار دایی

وات د فازن😂

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
فقط همینوبگم که خیلی فیلم مزخرفیه😠 محمدچندسال ازسوگندکوچیکتره سوگندهمونه ولی محمدکلایه آدم دیگه شد ...

گریمو ک نگو دیگه😐😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

وای زن سروش همون منشیه سروشه بااینکه دیدسروش به یاسی خیانت کردبازم زنش شدبااون النگوهاش اه خیلی چندش شدن اصلا😥😥😥😥

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

کلا چیزی ک جالبه تو این سریاله محرمها کاری بهم ندارن نامحرمها از هم خوششون میاد..یاسمن و سروش تا وقتی زن و شوهر بودن جدا از هم بودن امشب عاشقانه همو نگاه میکردن..یاسمن و حامد تا وقتی نامحرم بودن دلشون پیش هم بود الان جدا از هم زندگی میکنن..سروش و خانم زیوری ام ک هیچی دیگه