2777
2789
یعنی الان ذوق میکردین اگه جای من بودین

آره بخدا. یعنی دختر همسایه ما هم خیلی لاکچریه. اقد نامزدش براش خرج میکنه. فقط صد جفت کفش برند و ۳ رگال پر لباس مجلسی و مانتو داره. ادکلنای ملیونی. فقط دلم غش میره وسایلشو میبینم هی میگم ساراااااا واااای چه خوشکله 😍😍😍😍😍

وای عینکاشو ندیدی .... ۵ ملیون ....

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ببین من جاریم اینجوریه.....

اوایل روش حساس بودم ولی الان فهمیده ب من یکی نمیتونه پز بده...

ولی میشینه برا مادر شوهرم هی پز میده از فامیلاشو خانواده ش...

اونم هی حرص میخوره ...

منم راحت و ریلکس تند تند برا خودم میوه پوست میکنم میخورم فقط گوش میدم....

تو دلم میخندم...

چون پزهاش تو خالیه....

و مسخره س...

این سری نشسته بود میگفت مامان جون با این لباسام رفتم خونه ی عمه م تعجب کرده بود میگفت تو که همیشه مارک میپوشیدی..چرا بعد عقد افت کردی.... منم گفتم اخه اقا حمید برام خریده یه بار بپوشم حداقل ک دلش نشکنه...

مادر شوهرمم سرخ شده بود از حرص...

بعد ک رفت مثل چی حرص میخورد میگفت اون عکسایی ک قبل از خواستگاری رفتن دیدم ازش با این با یه لباس از مد رفته و موهای باز تو عروسی بود...

حالا مهمونی معمولی ام میاد میره شینیون بعد میگه قبلا فلان بودم و ما اینج

دو تا پزو تو نی نی سایت داریم همش عکس می زارن باور کنید یکی از این دو تاست زبونشونم درازه اونا شک نک ...

راهنمایی کن عکس کادوهاشون چیه؟😅😅😅

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
یعنی من حسودم

نه کلی گفتم حسادت حسرت بدترن چیزه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
یعنی من حسودم

حسادت چیه به تو توهین کرده سر این ناراحتی سر ژله هاش که گفته مگه مثل توام سر بقیه تکه انداختناش هر کی بود ناراحت میشد کادوهاش که حسادت نداره

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️