2777
2789

امروز رفتیم خرید ولی نتونستم چیزی بگیرم مثلن مجلسی تر باشه دودست خونگی گرفتم .به نظرتون سارافون با جوراب شلواری بگیرم یاست لی یا شومیزو شلوار لی .اگه برا بچه هاتون خریدبن خواهشن مدل بزارید .دخترم دوساله اس😓

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترای من ۸ ساله و ۲ ساله این ستو خریدم براشون البته کنار شلواراشون یکی نوار براق بنفش داره یکی مشکی ...

چه خوشگلن ماشاله هم خودشون هم لباساشون .تهرانی چند گرفتی عزیزم🙂

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
شومیز شلوار بگیر من بچم پسره بلیز لی با تیشرت سفید گرفتم با شلوار

اصن خیلی گیج شدم کلافه شدم شوهرمم بدتر گیجم کرد😥😥😥🤕🤕🤕🤕

مرسی عزیزم کرج هستم دوتا کت و دوتا شلوار ۱۱۰۰

یعنی هرکدومو ۵۵۰خریدی عزیزم😶

من دختر کوچولو ندارم ولی شما شومیز شلوار بگیر براش

امروز رفتیم یه شومیز لیمویی خوشگل ۹۰میگفت پوشوندم بهشم میومد .ولی چون ناحالا این رنگی نخریدم شوهرم نظرش بد بود نگرفتم .برگشتم بعد از چند ساعت خونه😣😣😣

اصن خیلی گیج شدم کلافه شدم شوهرمم بدتر گیجم کرد😥😥😥🤕🤕🤕🤕

سخت نگیر ب دختر بچه هر کدوم و بپوشونی جیگر میشه،امسال لی مد شده میتونی ست لی هم بگیری 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
اره گرون خریدم البته ترکن من همیشه عیدا یدست لباس میخرم ولی جنس خوب و شیک میدونم کار اشتباهیه ولی دو ...

خوش بحالت عزیزم .راحت تصمیم میگیری.من اصن گیج میشم با این شوهرم .هفته پیش رفتم یه ست سارافون و شلوار لی دیدم مث برا شما تقربا ولی سارافونی بود بالاش تا دیدم اصن چشام برق زد رفتیم پوشوندم بهشم میومد خیلی فقط شلوارش زیاد جذب نبود شوعرم یه جور گفت کلن زده شدم .دویستو بیست بود قیمتش .اصن با قیمت مشکل نداره ها .ولی میگه بگرد بهترشم هست آخرم کلافه میشم.امروز میگه برو همونو میخوای بگیر .ولی دیگه دلم نبود بگیرمش😟😟😟

سخت نگیر ب دختر بچه هر کدوم و بپوشونی جیگر میشه،امسال لی مد شده میتونی ست لی هم بگیری 

اره بیشتر جاها لی بود کارا.خیلی دستو بالمو میبنده همش چشمم به دهنش ببینم خوشش میاد یا نه .اعتماد به نفسمو گرفته.ممنون عزیزم 😗😗

خوش بحالت عزیزم .راحت تصمیم میگیری.من اصن گیج میشم با این شوهرم .هفته پیش رفتم یه ست سارافون و شلوار ...

سخت نگیر عشقم من یه مغازه میشناسم همیشه مستقیم میرم اونجا درجاهم خرید میکنم میام کلا تو خرید ادم سختگیری نیستم براخودمم تو اولین مغازه خرید میکنم عوضش شوهرم جونمو درمیاره تا یه شلوار میخره

کلا بچه ها هرچی بپوشن خوشگل میشن

سخت نگیر عشقم من یه مغازه میشناسم همیشه مستقیم میرم اونجا درجاهم خرید میکنم میام کلا تو خرید ادم سخی ...

چی بگم آخه.آره هر چی سخت میگیریم بدتر میشه .بیشترم شوهرم سختش میکنه.اوووف😥😥😥مرسی گلم بابت راهنماییت😗😗😗