2777
2789
عنوان

سال ۹۷ براتون چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 66 پست

بد پارسال دم عید سقط داشتم بعد چقد انتظارو دکتر   باردار شده بودم امسال همه ی  یه سال رو تو دکترا گذروندم این همه خرج و میکرو وای وی اف بازم منفی  امیدوارم حداقل ۹۸ برام این جوری نباش 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتضاح ترین سال عمرم ... اول سال خیلی خوب بود ... مامانم سالم و سرحال پیشم بود ... بعد یک دفعه تیر ماه مریض شد ظرف یک ماه از دستم رفت ..... باورم نمیشه هنوز.... خدا میدونه چقدر دلتنگشم .... الانم که باردار شدم .... خدا میدونه چقدر میخوامش .... مامان قشنگم .... رفتی ... نگفتی نیلوفرت چقدر دوست داره چقدر دلتنگته

پدرم را از دست دادم بدترين سالي كه تجربه اش كردم واثرش گره  ميخوره به تموم سالهايي كه مياد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

يكي از بدترين سالاي عمرم

از اولش 12 فروردين تصادف كرديم كه مالي بود خداروشكر

ارديبهشت باباي طفلكم تصادف كرد مهره گردنش شكست و جراحي كردو...

خونمونو فروختيم خورد به گروني بازار به سختي و بدبختي و فلاكت يكي ديگه خريديم و بنايي و قرض و وام و ...

اومدم واسه اولين بار باردارشدم تو پنج هفته سقط شد و فهميدم شوهرم مشكل داره

الانم كه با همكارم به مشكل خوردم و زيرآب زني ميكنه و اذيت و اعصاب خورد كني

اينا بدتريناش بود اصلا سال اين مدلي نداشتم تو زندگيم

ديگران راقضاوت نكنيم.

اول که دزد ماشین مارو برد شوهرمو سه تا چاقوزدن وبستری شد یک ماه بعد رفتم شهرستان توراه ماشین مامنفجر شد وسوخت سه ماه بعد بچمو توبازار گم کردم طلاهام گم شد مادرم مریض شد دامادم کپسول خونشون ترکید کلا ورشکست شدیم اتفاق خوبی نیوفتاد که تعریف کنم دعادعامیکنم که ازشراین سال گند خلاص شیم 😥😢😢

بنی ادم بنی عادتن ☹