2777
2789
آخه دستی دارم اصلا نمیشه استفاده‌ کرد نوک سینم میشه اندازه گردو و دیگ تا یکی دوروز ازش شیر نمیاد تو ...

دستی که افتضاحه جون ادم درمیاد تا دوقطره بیاد

من با شیردوش برقی از سینه هام مثل ابشار شیر میومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارکش چی بود؟ دستی دارم نوک سینمو متورم میکنه میشه اندازه گردو بنظرت برقی اینطور نیس؟

من برقی استفاده کردم.من قبلش رو سینم خوبه گرم میزاشتم‌ و ماساژ میدادم بعد میدوشیدم.الان عکس میندازن ازش میفرستم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دستی که افتضاحه جون ادم درمیاد تا دوقطره بیاد من با شیردوش برقی از سینه هام مثل ابشار شیر میومد

آره دستی دارم نوک سینمو اندازه گردو بزرگ میکنه و تا دوروز شیر ازش نمیاد

🌻🍃💕
اوایل شیردهی دستی زخم میکنه ولی من برقی بیمارستانو استفاده کردم خوب بود

با دست میدوشم صبح ها ۹۰ تا میاد ظهرو شب دیگه ۵۰ تا بیشتر نمیاد بگیرم بنظرت

نوک سینمو متورم نمیکنه مث این دستی های بوقی

🌻🍃💕
منم دستی داشتم خیلی درد داشت دو سه بار بیشتر استفاده نکردم    برقی هم ترسیدم مثل دستی درد ...

منم از همین میترسم و اینکه دستی باعث میشد نوک سینه م متورم بشه و شیرم نیاد میترسم برقی م همین باشه

🌻🍃💕
برقی عالیه

مامان کیان جون با دست میدوشم صبح ها ۹۰ تا میاد ظهرو شب دیگه ۵۰ تا بیشتر نمیاد بگیرم بنظرت

بخرم برقی رو؟مث دستی نوک سینمو متورم نمیکنه که شیر ازش نیاد؟

🌻🍃💕
خوب کار آدم و راحت می‌کنه دیگه 

با دست میدوشم صبح ها ۹۰ تا میاد ظهرو شب دیگه ۵۰ تا بیشتر نمیاد بگیرم بنظرت

بخرم برقی رو؟مث دستی نوک سینمو متورم نمیکنه که شیر ازش نیاد؟

🌻🍃💕